Ne oli runttausravit.Amadeus Boko runttasi Kassun ja Markun. Siinä olisi voinut kuulemma käydä pahemminkin. Jos Kassun jalka olisi takertunut niiden kärryihin................ Ketjukolari-mukkelismakkelis?....

Amadeus Boko kävi ennen starttia aitaa vasten seisomassa minun kohdalla. Normaalisti tullaan siihen jos joku väline pittää korjata. Kysyin tarvitseeko auttaa. Mies vastasi, että ei kun hän lepuuttaa käsiä. Näyttikin painavan ohjaksille aika lailla, sekä minun silmään näytti että "puolsi" välillä suuntaan jos toiseen.

Kun se runttaus tapahtui Markku takertui renkaasta Kauhasen kärryihin. Startin jälkeen Jiipee huuteli Markulle, että nyt heti samantien tuomaristolle motkottamaan.Taaskaan ei saatu katospaikkaa. Suhasin kopissa vehkeet päälle.

Kassu on ollut erittäin huono matkustamaan traikussa nykyisin. Suonenjoelta tultaessa pysähdyttiin katsomaan onko enää pystyssäkään. Nyt oli sama homma. Riekkuu kuin apina puussa... En halua oikeastaan sen matkustavan muiden heppojen kanssa...Lähtö uusittiinkin kerran, se Amadeus Bee aiheutti senkin:)Porukkaa oli hirveästi..
Perinteinen pomppulinnahirviö oli paikalla. Kassu lämmitettiin radan vierellä olevalla suoralla. Ainoastaan yhden kiekan kävi radalla katsomassa pomppista.Porukkaa oli kuin meressä kalaa..

Harmitti aika lailla tämä startti. Kassu olisi pärjännyt jos runttausta ei olisi tapahtunut....Katariina Harmi uudessa tallissa. Hienon näköinen paikka:)

Kävin pesemässä mamman ikkunat. Näin samalla Siskotyttöjä ja heidän miehiään. Lasne oli leiponut mustikkapiirakkaa. Olipa suussa sulavaa. Siis todella suussa sulavaa. Naminam!
Samalla sain yllätyspaketin. Kiitos Sirkkis:):):) Ensimmäinen otettu.