Igoria ratsastuksen ihmeelliseen maailmaan. Satuloita on ollut eri merkkisiä selässä ja minä olen siellä muutamia kertoja könynnyt. Eilen kävelimme talutusratsastuksessa  pitkin pihaa ajolenkin jälkeen. Hengissä molemmat:)

 

Varsa oli eilen taas ulkona. Nyt se osasi jo juosta ja kirmata. Huippu jännää. Suuren maailman valloitus alkoi! Siitostammat ovat olleet erittäin kiinnostuneita pullerosta. Kaikki tunkevat aidanvarteen ja johtajan oikeudella Ines mäjäyttää loppujen lopuksi tammat eri suuntiin kuin keilat radalta. Emme uskalla laittaa vielä varsaa lauman sekaan. Ei se taida vielä oikein hahmottaa mikä on järkevää ja mikä vähemmän järkevää toimintaa.

1239549872_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mammatamman maito on hyvää!

Garmonilla on nyt levinnyt tissit joka suuntaan. Maito on vielä läpinäkyvää, joten vielä saa odotella... (Elämä on yhtä suurta odottamista, huokaus:)

Irinatarinoita pitkästä aikaa. Rouvalla on sinnikkäästi tapana yrittää nousta pystyyn muutaman kerran lenkin aikana. Sitä ongelmaa edelleen ratkomme ja pähkäilemme.

Naapurit lähtivät eilen pois.... Uskaltaa taas päästää koirat vapaana juoksemaan ilman kokoaikaista vahtimista, oujee.... Ehkä vielä jossain vaiheessa tulevaisuutta voisi vetäistä verkkoaidan tuonne takalaitaankin, varmaan naapurit diggaisi kauheasti toisesta portista, mutta se poistaisi tuon vahtaamisongelman.... Esim. roskakuski-joka käy 4kk välein tuntuu ämpyröivän portin kanssa. Ensimmäisellä kerralla jätti lähtiessään selälleen. Markku ajoi siltä istumalta Iisameen ja kävi jututtamassa toimistolla väkeä. Seuraavalla kerralla osasi sulkea portin jäljessään. Sen takia se siinä on, että eläimet pysyvät omalla tontilla eikä yksikän karannut eläin vahingossakaan jää vaikkapa auton alle. Ei varmaan ole suomalainen tapa törkätä porttia tontin laitaan, mutta kyllä se on monet vahingot jo estänyt.

Eikun tuas hevosia aisoihin laittamaan, adjöö.

PS: Kiitos nimiehdotusmailista:)