Sanna tuolla kyseli milloin Lapstogo Tinker alkaa taas juoksemaan. Tammalla on varoaika lääkkeiden annon takia 28 pvää, joten seuraava startti on puhtain sisuskaluin ajettavissa ensikuun alkupuolella. Markku suunnitteli, että Ouluun mentäisiin 7 päivä-muistaakseni se oli 7 pvä.... Sitten voi starttailla taas melko tiheään tahtiin. Neiti ilmoitetaan tammasarjaan josta minä ainakin odotan VOITTOA!!! :)

Eilen olin omalla varsallani Harmigorilla mukana kun Markku ajoi Lapstogota. Tamma näytti olevan hyvässä ravissa ja reipastakin reippaampi. Igor taas teki minut vallan hyvälle tuulelle kun pisteltiin pätkä kovaa ravia perätysten ja se vastasi tammalle ihan tosissaan ja pysyi ravilla. Pikkuorille pitää radalle laittaakkiin kaikki mahdolliset pääsuojat ja tukkia korvat kaikilla mahdollisilla vempeleillä, niin se tekee varmaankin parempaa jälkeä-sekun äityy aina laukalle jos yhtään on jotain jänskää näköpiirissä. On varmaan hevosella hassu olo, kun ei kuule eikä näe ja justa humputtaa omissa ajatuksissaan :) Itse ainakin jos käytän kuulosuojaimia joissa ei ole radiota alkaa melko pian olla hysteerinen olo-omien ajatusten kuunteleminen ei ole kyllä sitä parasta antia, hehehe.... Igorin vauhti ja kyvyt riittäisivät jo radoille kunhan saataisiin tuo lapsellisuus kuriin.

Eilen otin Harmivaninkin lenkille. Kesäloma loppuu nyt osittain ja aloitetaan kevyitä lenkkejä tekemään. Oikea polvi on selvästi vielä "kasvun kourissa". Ukkeli oli hirmu iloinen päästessään hommiin. Ryösti yhdessä ylämäessä niin, että olin jo hätää kärsimässä. Varmasti olisi potkaissut jos ei olisi ollut sitä mäkeä, perä pyöri jo siihen malliin. Sitä se pitempi ajotauko teettää-iloista mieltä ja peränheiluntaa. Ja pikkuhammajaisten näkemistä:) Hammajaisten näkemisestä puheenollen näin unta että elelin vanhassa kartanossa jossa asui kummitus. Se viskeli tavaroita ja repi peittoja kylässä olleiden vieraitten päältä. Vieraat oli ihan kauhuissaan!!! Minä yritin lohdutella, että se on aina siellä kammarissa asunut, joten ei kai se ketään haittaa?... Lopulta vieraat muuttivat toiseen kammariin nukkumaan.

Ulkona on niin paljon jotain pikkumäkäräisiä, jotta piti pyyhkäistä rähmät pois silmistä aamulla kun ruokin hevosia, ettei ne jää niihin kiinni. Hengittäminenkin piti ajoittaa ötökkäpilvien mukaan. Mutta missä on paarmat? Tasan 1:n nähnyt tänä kesänä!!! Ei sillä että niitä nyt niin erityisesti kaipaisin.....

Tänään aiomme laittaa Romeo Narvan ja Cheyenne Silverin takaisin yhteen. Toivottavasti ne vielä hyväksyvät toisensa. Pitää yrittää ottaa niistä kuvia, saattaa olla nimittäin kavionheiluntaa puolin ja toisin.

Kaikille blogin lukijoille hyvää päivänjatkoa toivotteleepi Hartikaisen tytär!!!