Tänään olisi ravit. Minä olen edelleen hieman masiksessa:) Igor on ihan väärässä sarjassa.... Sinne sitä on kuitenkin mentävä koettamaan. Valjaat putsailin jo eilen, vielä olisi suojat ja muut pikku vermeet kokoamatta. Sekä kärryt pitänee kiillottaa. Ja jos Midas ei nyt pärjää, niin karsintapisteet ovat sillä niin surkeat, että ei takulla pääse seuraavaan 3 kk mihinkään. Että... Pojat... Koettakaa käyttäytyä, en muuta pyydä.

Kurkkasin sitä accu säätä-hyvällä tuurilla nippanappa keretään saada heinät pois pellolta. Ne alkavat olla jo aika kuivia. Toivossa on hyvä elää....

Yritän napata Nöpöstä kuvan kun se harkkaa kielisidettä. On se niin hassun näköinen, hehhe... Katsotaan satunko hengaamaan sopivasti harkkojen aikaan kännykkäkameran kanssa tallissa. Yritän kurkkia milloin pojat lähtevät Nöpöä liikuttelemaan.

Mervi ilmoitti, ettei ota Irinaa. Pitää olla joku helpompi kaveri treenikamuksi Iidapiidalle. Toivottavasti omistajat keksivät jonkun hyvän ratkaisun. Minulla on kyllä vielä tuossa muutama tuttu lähellä jotka pitävät talleja jos tuntuu siltä, että tarvitsee uutta kotia. Mervillä on siis yksi paikka vapaana jos tiedätte että joku etsii tallipaikkaa. Mervillä on sellainen nuori ajoheppa ja muutama poni Pajujärvellä.

Joko se Ekku tulee ensiviikolla? Täällä hevoset odottavat kovasti treenaajaa:)

PS: Siskotytöt kertoivat, että firmaa saatetaan laajentaa Lapinlahdelle. No mikä ettei.... Yrittäähän aina pitää.