Aloitetaan vaikka hyvillä. Igor juoksi KOLMANNEKSI!!!!!! Lähdössä kimposi hetimiten kaasu pohjassa kakkoseksi ja oli melkein maalilinjalle asti siinä paikalla. Pikkuista ennen maalia tuli takaa nro 12 ja pääsi niukin naukin ohi ja Igor jäi sitten kolmanneksi. Mutta eri hieno juoksu. Taas nappi ajo Markulta!!! Orilla oli takasessa painoputsi, auttoi varmaan balanssissa.  Lämmityksessä oli huput, mutta siinä vaiheessa kun se oli tiputtanut 59 kertaa ne raivokkaalla ravistuksella pois päästä vaihdoimme ne tavalliseen korvapallerosysteemiin. Ei se niitäkään olisi halunnut. Ravisteli viiden minuutin välein päätään niin että nikamat paukkui.

Midaksen Vieremän palkintoja.

Sitten ne huonot. C laukkaili iloisesti. Raviravi, laukkalaukka, raviravi, laukkalaukka.... Minä epäilen, että se ryttyilee enää ainoastaan siitä syystä, että on muiden kanssa juoksemassa. Jos se Neerkoolla suorittaa äärimmäisen hyvin, miten se muuten yhtä-äkkiä muuttuisi takaisin huonoksi. Eikun startteja alle. Tänään on ilmo Kuopioon. Rutiiniin se ryökylä. Ja Nerkoon kyläravit on 4.10, sinne myöskö? Vai tuleeko liian tiheään tahtiin....

Midaksen voittojuoksun jälkeen Markku selostaa juoksun kulkua. Eilen tultiin paljon myrtyneimmissä tunnelmissa.

Minä tipahdin eilen heinäladosta alas tiputellessani heiniä hevosille. Oikea jalka jäi sinne ylös ja kroppa rysähti polven kautta ympäriämpäri alas. Polvesta kuului poks. Linkutin loppupäivän kivusta irvistellen. Nukkuminenkin oli aika työlästä, kun ei voinut olla koukussa, ei suorassa ei kyljellään.....  Jotain kai sieltä venähti. Minä joka olen aina niin varovainen ja minulle kun ei koskaan satu mitään. Viimeiset kuuluisat sanat:)

Tänään on siis ilmo Kuopioon. Sitä ennen on hiitattava Midas. Se sai nimittäin ne uudet liimakengät. Olikin aika hauska asentaa niitä. 25sekuntia aikaa liiman laiton jälkeen tirvasta kenkä kiinni tai se jähmettyy ennenkuin sen saa paikoilleen. Ja kun pinta-alaa johon liimaa tulee on aika paljon, se 25 sek menee aikasta nopeasti. Jalkaan ne saatiin ja nyt pitäisi Nerkoolla käydä niitä kokeilemassa. Pitää siis rueta herättelemään Markku, että päästään kohtapuoliin lähtemään taipaleelle.