Nyt oisi sitten hieman huonoja uutisia Tinker tiimiläisille. Lapstogo piti perua Vieremältä ja Kajaanista. Vemppaa vasenta takasta. 3 jalkaa ravilla ja yksi puolilaukkaa. Markku mietiskeli, että olisiko se painoputsi sitten jotenkin kipeyttänyt koiven?.... Hyviä uutisia kuitenkin Midaksesta. Meni kuin tuulenpuuska. Olikohan ne ajat näin että jotain alta 30 oli eka hiitti ja toka (kolme kiekkaa) 23, ja viimeiset viisisataa 12-16 väliin. Kellotus jäi heikolle, kun Lapstogo jäi ja Midas kiisi maaliin luodin lailla. Se ryönä kerkesi tehdä minulle monta kertaa jäynääkin vaikka mentiin ihan reippaasti. On se vielä niin pentu. Harjoittelimme myös sitä, että Midaksen piti numerolla 3 avata keulaan. Siinä se myös kerkesi mutkitella omiaan, mutta pääsin aika hyvin jyräämään muista ohi. Mammatamman varsalla oli selkälihas kipeä, joten juoksu oli pientä vemputtamista. Mervi oli ratsastanut uudella satulalla ja se oli varmaan vähän tehnyt uutuuttaan kipeää.

Nyty (Mervin aviomies) oli radan reunalla vauvan kanssa katsomassa hiittiä. Sanoi meidän palattua, että kylläpäs teistä lähtee kamalasti ääntä. Pakko komentaa esimerkiksi nyt Midasta, kun se saa jonkinsortin kekkulikohtauksen-huutamalla muutaman keletanahemmetin, niin se jatkaa työtänsä. Ja Markku karjuu ohjeita naama punaisena. On siellä varmaan välillä pikkuisen ääntä ilmassa.

Midas illalla tarhaan vietäessä yritti purra minua ja läimiä etusella. Ei hiitti vienyt voimia.....

Irina kohtasi eilen kaivinkoneen. Markku siirsi isoa kiveä lehmätarhan puolelle. Minä hullunkiilto silmissäni kipitin viemään Irinan kävelylle sinnepäin. Ohitimme kolisevan koneen ihan hallitusti. Irina kyllä tekee jos joku on häntä rohkeampi ja menee edeltä. Ratsastimme myös metsässä. Hyvin toimi. Positiivista on myös se, että selkään kiivetessä ei tarvita pitelijää. Irina seisoo niinkauan kuin on tarvis, pystyy korjailemaan jalustimien pituutta jne...- Hei Irinan kotiväki, nyt täällä olisi ratsutamma ihan oikeasti olemassa, voi jee!!! :):) Irina on ihan kauhuissaan kun pyydän ravaamaan, se sanoo, että hullu eukko, sinähän tipahdat. Ylämäkeen ollaan ravattu. Kunto on noussut!!! Eilisen lenkin jäljiltä ei ollut edes paljon hiki. Siinä se ihan puolivahingossa nousee harkatessa.

1243996269_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Harmiel Tinkerin röntgenkuva. Huomaatteko nuolen kohdalla raon, siinä on se murtuma kannalla.