Markku kengitti Ivanin eilen. Tänään pitäisi lähteä testaamaan ori tielle. Markku parka on flunssassa-taas. Varmaan kiva kengitellä...  Markku myös ajeli Kassulla muutaman koevedon. Kohtalaisen kovia pätkiä. Siinä näki uuden kengityksen tulokset ja sitten vähän "irroteltiin" starttia varten. Ihan on asiallisella mallilla. Pieniä varustemuutoksia tehdään.

Kassu pääsi myös Oulun startille (31 pvä). Kassu ja Markku lähtevät Jiipee Kauhasen kyydissä kun silläkään ei ole kuin yksi hevonen ajossa ja se on samassa lähdössä Kassun kanssa. Mie jään hoitamaan kotiin hevosia, niin ei tule ihan älyttömän pitkä päivä molemmille.

Kuopion vihjeet:


LÄHTÖ 3

Toisen kohteen suosikkimme 6 MAR MAGICAL eteni viimeksi toiselle ilman vetoapua ensimmäisellä takasuoralla, painui keulaan päätöspuolikkaan alussa ja kamppaili rehdisti kakkoseksi. Janne Karppisen ajokki on aloittanut uransa mukavasti ja taistelee tässäkin voitosta. 8 ACES BRANDON kiersi viimeksi 4. ulkoa keulaan toisessa kaarteessa ja voitti tasaisen matkavauhdin jälkeen varmasti. Tero E Mäenpään mukaan ulkona olevasta lähtöpaikasta ei ole suurempaa haittaa ja ohjastaja odottaa ajokkiaan voittotaistoon. Juhamatti Hoffrenin valmennuksesta käsin aloittava 7 E.V. COZZU on viime sijoituksiaan kyvykkäämpi ja mahdollinen menestyjä. Suurempaan systeemiin numerot 5 CASANOVA HARMI ja 3 RAMZETTE.