Aivan tajuton rapakeli. Ajolenkiltä ei viitsi enää sisälle mennä, kaikki on ajettava putkeen, sillä paskoo lentää päälle nonstoppina. Laitan kuvan housuista, siitä saa pienen kuvan miltä tyttö näyttää reissun jälkeen:)

Metsämiehiä oli taas lenkin varrella. Ajokoira säikähti niin, että lähti häntä kinttujen välissä karkuun. Ulvoi mennessään. Juoksi niin kovasti, että näytti siltä, että peräpää menee etupäästä ohi. Koiran isäntä yritti käsimerkeillä näyttää minne koiran olisi pitänyt mennä, ei ihan totellut. Oli niin kiire päästä piiloon. Koira parka:)

Cayenne on kipeä. Kuumeessa nököttää. Nukkuu sisällä ja parantelee itseään. Olen aina välillä käynyt kaverille ruokaa tuputtamassa. Kyllä se syö ja juo, joten ei tarvitse enempi hätäillä.

Tänään ei muuten ollutkaan ilmo pvä Kuopioon. On tullut virhe lehteen. On ensiviikon keskiviikkona. Tarkistin ja soitin radalle. Ovat saaneet varmaan sata soittoa aamun aikana. Kaikkihan sen on varmaan tarkistanut, niinkuin minäkin.  Kuivaharjoittelua ensi viikkoa varten. On varmaan toimiston väkeä kypsyttänyt jos puhelin on soinut koko aamun turhan takia.

Markku ajoi päivän heiniä tallille. Lastatessa ja purkaessa meni oma aikansa.  Liekkö yhtään väsynyt urakasta. Lähti jo 6 aikaan aamulla liikenteeseen ja äskön tuli kotiin....

Ravit alkaa varmaan kohta Vermosta, joten miepä valun katsomaan niitä. Moicca.