Otsikko on koodikielellä montamonituista sateenvarjoa, sillä onpahan taas ilma.... Tosin tähän alkaa jo tottumaan, että on läpimärkä jatkuvasti. Eilen opiskeltiin uuden hoitohevosen Hanin kanssa sitä miten ratsastaessa kuljetaan sinne minne ratsastaja tahtoo, eikä sinne minne rouva tahtoo. Minä ajoin Ivanilla ja otin Hanin hinaukseen narussa. Hanin omistaja ratsasti tammaa. Hani seurasi todella nätisti. Välillä vähän kyseli saisiko kärryistä mennä ohi, mutta sehän tietysti kiellettiin saman tien. Päästin sitten Hanin jossain vaiheessa irti ja Hani seurasikin jonkin aikaa perässä, kunnes portin kohdalla pisti liinat kiinni ja kampesi tallille päin. Minä kävin noutamassa Hanin takaisin hinaukseen ja vielä vähän harkkailtiin seuraamista. Tammalla on muutamia ihan omia jekkuja mitä se yrittää käyttää hyväkseen :) No nehän me yhteistuumin karsimme pois pikkuhiljaa.

Juu, se on nyt Riikankin istuttava tietsikan ääreen ja laitettava meille kuvia menneisyydestä, kun lähemmäksi ei nyt pääse. Naureskelin eilen kuvia siirrellessäni sellaista muistoa, kun siellä Markun kämpillä vessa oli sellainen että se veti huonosti. Olin siis ummessa suurimman osan viikkoa, kun pelotti, että kakka jää pönttöön kellumaan :) Ennemmin olisin vaikka syönyt ne kuin ilmoittanut Markulle, mehän ei vielä seukattu silloin. Voi sitä häveliäisyyttä,hehehe.. Nyt ei paljon puristelisi, voisin... no antaa olla kertomatta kuvitelkaa itse loput. Siellä oli myös jääkaappi josta irtosi ovi kun sen aukaisi. En tainnut sitäkään hyvin montaa kertaa rämpiä. No entäs ne Rooman keskustassa olleet autot. Ne oli parkkeerattu sikinsokin. Vierekkäin ja ihan siis miten sattui. Kaikissa oli lommoja tai niistä puuttui vaikkapa peili. Että ne ilmeisesti harrasti kevytrallia siellä kaupungilla. Eikös me Kaisa yritetty laskea, että löytyykö yhtään lommotonta autoa? Entäs sitten se tori! Se haisi niin pahalle, että aikuistenoikeasti piti olla hengittämättä sitä ohittaessa. Muuten olisi tullut yrjö. Muutenkin hygienia oli ihan karseaa. Roskaa ja paskaa jokapuolella. Suomi on kyllä siisti ja hyvinorganisoitu paikka, en muuta sano.

Juuh, nyt pitää rueta hommiin. Ensimmäiseksi pitää laittaa Niinalle privaviesti Sussusta. Ainiin ilmoitan Harmigorin tänään Kuopioon koelähtöön jos siellä saa lv -heppoja olla, kun se on joku suomalaisten hevoisten iltama silloin.