Markun sanoja myötäellen-jos nyt ei Kuopion ravit C:ltä onnistu, niin tipahdetaan korkealta. Odotukset kovat, koska hiitti meni niin hyvin.

C:lle varustemuutoksia. Sama sekki kireänä versiona mikä on Ivanilla. Elikkäs tiimiläiset tietävät kun puhutaan Chiquitan kilpasekistä. Tehtiin lyhyt ja täräkkä hiitti. Aukaistiin paikkoja. C menee kuin tuuli. Enkä valehtele. Igor meni myös hyvin, sille lisätty painoputsi takaseen tasapainottamaan menoa. Meni halukkaasti ja ihan ok ravia. Ja mikä parasta- rata oli lanattu jollakin järeällä tielanalla. Oli viimeisen päälle sileä, ei kuopan kuoppaa. On tulossa ravit, niin ne laittelee sitä. Kukaan ei ollut juossut vielä lanatulla radalla, joten oli aika kuninkaallinen olo siinä hölkätessä.....

Katsokaa kuva! Menipäs siihen aikaa! Riikka neuvoi. HAH!

Kuvassa Ivan Vieremällä.

 

Nöpön vanhemmille:

Teretulemast, en tiedä olemmeko itse paikalla, kun on oljen paalauksen aika taas kerran, yleensä vasta kahdeksan maissa "laskeutumisaika" maatilalle:) Mutta jos uskallat ajaa yksin, niin sieltäpäs ne vermeet löytyvät. Nöpö ollut ylireipas, joten tarvitset varmaan apuria pitelemään sitä pihalla valjastuksessa. Onkohan eläinlääkäri tullut jo klinikalle, ei ole meille ainakaan laskua lähettänyt..... Eipäs tullut kysyttyä kun nähtiin Jaria (klinikka-apulaista) raveissa....

Oljet on saatava pakettiin ennenkuin tulee sateet. Paljon niitä on jo rullalla, mutta osa on vielä kuivamassa pellolla. Ilmeisesti huomenna on myös samanlainen rytinäpäivä.

Markku laittaa Midakselle numeroa siloihin kiinni. Vanha kuva edellisistä raveista.

Uusi hupitaulu. Ainut huvitus meikäläisillä. Markku haaveili keilaamisesta. Pihalle halkoja pystyyn ja niitä nurin viskelemäänkö sitä on ruvettava???