Koko viikon metsot ovat pitäneet peliään pellolla. Sieltä kuuluu kauhea vihellys ja "kolkotus"... 4 aikaan aamulla ne ovat jo aloittaneet ja 5 maita ne lopettavat esityksensä. Myös jänikset kirmailevat pieninä ryhminä.

Tikka nakuttaa puhelinpylväässä Romeon tarhassa. Sekin esitys on ollut monen päivän mittainen. Puolikuolleessa koivussa istuvat varikset jotka ovat siinä istuskelleet vuosien ajan. Siksi en ole sitä puuta antanut kaataa vaikka se on kuin horror elokuvista. Korpit rääkyvät jos ei nyt päivittäin, niin monta kertaa viikossa maatilan yllä.

Ainiin, eilen näin valkean hörökorva jäniksen jolla oli pikimustia pilkkuja. Piti hieraista silmiä, eikai sellaista voi olla olemassakaan?

Hevosia ruokkiessa aamulla on mukava seurata eri maatilan osien "elämää" jokaisella lohkolla tapahtuu jotakin.

Jos nyt jotain hevostarinaakin tänne iskisi:

MR Ranttalix on oppinut lähtemään lenkille irti pihalta ilman avustajaa. Markku avaa myös pihaportin ja sulkee sen takaisin tullessaan Oskun kanssa. Näin ne pollet oppivat vähitellen uusia asioita.

2v pojat saavat kengät jalkaansa maanantaina ja siitä alkaa sitten ravihevosen ura. Ma ja to ovat tämän jälkeen säännöllisiä hiittipäiviä radalla.

Ei luoja laiskaa elätä-joten töihin kai tästä on valuttava...