Igor juosta jolkutteli uuden enkan ja oli kolmantena maalissa. Laukkakin kerkesi tulla väliin-se säikähti vieressä ollutta hevosta joka oli pompannut ja potkaissut kärryjään. Ihan kiva juttu.

Igor kerkesi "harrastaa" trailerissa odotellessaan Lapstogon juoksua. Oli näplinyt itsensä irti. Väliseinä oli isona, joten se oli kääntynyt ympäri. Takaluukku oli auki, joten se oli katsellut varikkoalueen menoa sitä kautta. Meikäläinen tultiin hakemasta radan varrelta jossa olin Lapstogota odottelemassa lämmityksestä.

-Onko sinulla sellainen harmaa hevonen?

-On.

-Se on nurinperin kopissa.

Minä kipitin kiireen vilkkaa takaisin ja niinhän se ryökylä tuijotteli meikää peräluukun kautta. Pikakäännös toisinpäin ja hirveätä kyytiä takaisin radanreunaan vastaanottamaan tammaa. Igor ryski ja riehui loppuajan. Ei olisi millään jaksanut odottaa kotiinlähtöä.

Lapstogo-

ensimmäinen lämmitys meni ihan persielleen. Pikakiitoa hakemaan painoputsit ja sitten radalle uudelleen. Rupesi näyttämään paremmalta. Itse startti alkoi hyvin ja neito oli kärjen tuntumassa. Sitten tuli laukka. Näytti minun silmään, että lautanen alkoi pomppimaan ylösalas. Neiti on syynätty niin monen lääkärin voimin, että mikä ihme vika se sitten on? Etupää meni minun mielestä ok. Olisipa joku kiropraktikkonapropaattinaksauttaja tuttu, niin saisi katsoa tytön päästä varpaisiin. Ihan tolkutonta ajatella, että Nerkoon kuoppamöykkyradalla vetää hyvin ja sitten Kuopiossa-naps-autsauts sattuu....????.... En tajua. En todellakaan tajua.

Jos takajalka yhtä äkkiä sanoo, että auts, en pääse eteen tarpeeksi hyvin, niin mihin se sitten voi sattua? Selkäranka? Joka jalan luu on kuvattu. Kaviota ei ole kuvattu..... Alkakaapas ehdotella... Hyvä tamma menee ihan hukkaan kun ei osaa paikantaa sitä ihme vikaa....

 

 

Kaisa: Ota heinät pois muovisäkeistä!