Miksikähän tähän tulee tälläinen tyhjä tila jos yrittää muokata tekstiä? Tuleeko muille kuin minulle? Aika ärsyttävää..... Enkä osaa sitä poistaakkaan.

Alla on kuva Harmin Haraldista päivää ennen ukkelin lähtöä. Kaikki kuvat oli tärähtäneitä, Markun ottamia, miten lie syöksyillyt. Tuo oli ainut josta sai edes vähän selvää....

2100000.jpg

 

Lunta on tullut kerros lisää. Aamun valkenenmista odotellessa pistin pojat harjoittelemaan yksinoloa. Tänään ehkä alamme harjoitella myös kuolainten suussa pitoa. Siitä ne varmasti tykkää.... :)

Kirmaan heti ajamaan Ivanin kunhan edes yksi pieni päivänsäteen viiru pilkahtaa taivaanrannasta. Ja samoilla tulilla tulee sitten varmaankin ajettua kaikki loputkin kilpaveikot.

Huomenna on hiittipäivä. Oskuposkulainen lähtee Kuopioon. Kaveriksi tulee Mirkkupirkkupimatsu ja Oskun perhe. Minä varmaankin jään eläinkaupalle-että tälläinen tiedoksianto Kaisalle. Ilmoita jos tarttee tuoda sovittujen juttujen lisäksi mitään. Aikataulu lienee sellainen, että Agrin pihassa ollaan kello 9.00.  Huomiselle on myös alustava sopimus siitä, että Hani lähtee Heidin talliin.  Toivottavasti he saavat lastattua tamman kyytiin ilman meitä. Hani ei ilmeisesti ole matkustanut montaa kertaa. Meille tullessaan se ainakin oli ihan märkä pelosta. Kunhan ne ei yritä väkisellä vetää päästä, niin homma onnistuu kyllä varmasti. ?. ? .

Ja varsankatsoja??? Tulenee myös viikonloppuna???

 

Kylläkyllä, Garmonin varsa on varattu juuuuuri sinulle :) Olisipa mukava kurkistaa millainen pikku kaveri masussa kelluu. (Sama ongelma edelleen kuin lapsena= jos laitoin siemeniä kukkapurkkiin, kaivoin ne ylös ennenaikojaan nähdäkseni onko ne kasvaneet, siinä ei ole stressitöntä kasvua kukkaset saaneet... ) Tuosta tuleekin mieleeni työkaveri joka siihenaikaan oli raskaana, kurkkailimme harva se päivä tiineystutkalla mitä vauvalle kuuluu. Kaikkea sitä päähän on pälkähtänytkin :)