Uskollinen Rangeri korjattavana. Markku otti kai kuvan siksi, että osaa pistää kaikki nippelit ja röörit paikoilleen...


Konstit on monet kun heinäpaaleja siirtää pitää ilman traktoria...
Markku hitsasi erikoishakun paalun kylkeen iskettäväksi.
(On tuossa joskus tullut mieleen, että ei tulisi hätä jos tulisi joku maailmanmullistus ja kaikki menisi "nurin" jos Markku on lähistöllä, se kyllä hädän hetkellä keksii ja rakentaa ihan tyhjästä mitä vain...)

Huomaa muovi vasemmassa nurkassa, paali lässähtää sen päälle ja luisuu vedettäessä paremmin. Muovilla olen kuljettanut myös isoja kuormia irtoheiniä, kevyesti luisuu tiellä:) Kýllä on kädet ja jalat saaneet treeniä, kun on työnnetty, vedetty ja puskettu....Tömpsis, paali tipahtaa maahan:)
Sen verran olemme saaneet selvää, että uusi-käytetty vaihdelaatikko maksaa nelisen tonnia+ työt ja traktorin kuljetus. Myös pikku Massikka pitäisi hinata hoitoon. Siihenkin uppoaa muutama tonni. Ja uskollinen Rangeri tarvitsee myös parin tonni hoidon....  Hiukset harmaantuu ja harvenee, hohhoh....

Kassusta oli HU:n kirjoitettu vihjepuolelle, että Energinen Casanova Harmi on viimein alkanut lunastamaan siihen asetettuja odotuksia. Se nappasi Joensuussa täydellisen soolon päätteeksi voiton ja oli sen jälkeen Kuopiossa pitkällä matkalla mainio kolmas.