Minä kävin jo Ivanin lenkittämässä. Ei edes ollut tarkoitus lähteä ajelemaan, mutta Ivan niin huokaili ja hönki, joten ajattelin piristää sen aamua. Minulla ei ollut edes ajokamppeet mukana, joten pian tuli syväjäädytetty olo.

Missä se aurinko ja lämmin ilma luuraa? Haluaisin rueta siivoamaan pihaa. Polttaa roskia. Tallin pesua ja maalausta en malta odottaa!!!!! Mutta ei niitä voi tälläisellä ilmalla tehdä. Kevät-heti tänne niinkuin olis jo. Luntakin satoi varmaan 10 senttiä lisää, ja nyt on sellainen tuulisen synkkä ilma. WÄK!

Varsa kävi eilen muutamia minuutteja ulkona olemassa. Rankka oli reissu. Sisälle päästyään heittäytyi maate ja oli unten mailla saman tien. Suuri oli kuulemma maailma. Liian suuri vielä. Valloittamisella ei ole kuulemma kiire.

Meillä kävi eilen Sampo kylässä. Casanova Harmin osakas. Markku pisti Sampon samantien töihin ja valjasti Kassun vehkeisiin ja tökkäsi ohjat Sampon kouraan ja sinne ne lähti "kuivaharjoittelu lenkille". Kassuhan ei vielä osaa vetää kärryjä... Toivottavasti oli uusi jännittävä elämys:):):)

 

Kiitos mammalle taas kerran ruuasta!


1239509195_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Foxtrot Harmi

(Hippos kyllä varmaan keksii, että nimihän ei nyt kyllä käy, koska et saa käyttää F kirjainta... Ja sen se ilmoittaa 3v päästä... Sekä kirjeessä on tietenkin heidän kolme tarkkaan harkittua nimeä-että jos haluaisit valitä näistä...  Olenkohan saanut pienen trauman????)