Eilinen meni vauhdilla ohi.

Markku ajoi Nöpön aamusta ja lähti sitten paalaamaan olkia. Minä jäin pataroimaan tallille.  Orlov orin ajo meni niinkuin arvelinkin. Kaviot viuhuivat iloisesti kohti naamaa. Oli vähän paineita pojalla. Ehjinä selvittiin lenkistä. Jumppasin sitäkin aina muutaman kilometrin välein. Tehtiin ympyröitä molempiin suuntiin. Oikealle jäykkä. muutenkin pikkuisen vinossa hölkkii. Varsoille ominaista olla aina jonnekkin päin könöllään.

Ivan oli laiska.  Kunhan nyt vähän liikuttiin starttia ajatellen.

C:n ratsastin. On se ihan eri hevonen nyt. Notkea joka suuntaan. Ja yllättävän palvelualttiilla päällä kun oli monta päivää väliä etten ratsastanut. Etujalat saisivat kuitenkin pikkuisen mennä lennokkaammin eteen.

Igorin jumppasin. Laitoin painoputseja 400g asti ja sitten loput 100g piti villillä mielikuvituksella lisätä sääreen. (Paksu villapinteli) Liikkui erilailla. Jalka todellakin otti pitempää askelta. Mentiin kasikkoja ja serpentiinimutkia kärryjen kanssa. Katsotaan saanko vemppakoipeen lisää voimaa tällä tavoin. Painoputsi harkkoja on myös tarhassa.

Tuohonpas se päivä hurahtikin kun vielä perushommat päälle teki. 20.00 lopetin urakan ja vähän sen jälkeen Markkukin tuli kotiin.

 

Heeeei kaverit, miten niitä kuvia liitetään, missä ne ohjeet on???

 

Tänään on ravit. Midaksen kohdalla avoinna millaiset eturoipelit on startissa. Mukaan otetaan kengitysvehkeet ja päätetään sitten siellä radalla. Saattaa juosta jopa ilman kenkiä. TOIVOTTAVASTI ollaan saatu sellaiset katokset missä on oikeasti katto. Meillä on aina niin huono tuuri.

Yritän saada ne Gomian paperit ensiviikolla postiin. Meikä oli kuin tatti kotona tämän viikon. Onko muuten toiveita milloin haluat varsan kotiin? Sen mukaan tiivistän tahtia vieroituksessa:)