Kaisa pisti säkin kyytiin lihotus/energia rehua liikkeeltä. On hyvää, hepat suosittelevat. Orlovorhi on niin täpinöissään kun näkee sankon, että hyppelee tasajalkaa ja hirnuu iloisesti. Viesti kuuluu jotakuinkin näin: Älä unohda minua, hei, olen täällä, anna sitä sokeriherkkua minullekkin. (Rankutus jatkuu niinkauan kun olen sen kohdalla ja saan annettua herkkuannoksen sille.) Myös Nöpö saa tätä. Tai siis kaikki ajohepat.

Orlovista puheenollen. Vihdoin ja viimein Hippoksesta tuli tieto, että isäorilta on tullut verinäytetiedot Suomeen. Garmonista piti lähettää vielä karvanäyte Helsinkiin. Sen jälkeen voisi olla toivoa, että Garmiwa saa rekkarit.  (Just Lucky D tammasta piti lähettää myös, ovat kai hävittäneet jotain ??? Että tarvitsevat sitä ennenkuin varsa saa passin,,,)

Orlovista lisää. Käytiin ajolenkillä. Markku Garmiwalla ja minä Ivanilla.  Ei päästy kuin yksi mäki alas, niin vastaan alkoi vyöryä linja-auto. Garmiwa loikkasi reippaasti ojaan. Tuli sieltä kyllä yhtä nopeasti poiskin. Varsa treenaa sika hyvin. Vauhdit kohdillaan. Radalla kaarteet vielä hakusessa.

C sai uudet kengät välipohjilla. Markku testasi tamman tiellä. Oli parempi kuulemma. Radalle mennään lauantaina. Jos ennen Ivanin raveja saisi radalla käydä hiittaamassa, etteivät aja sieltä pois....

Aurinko paistaa. Mie lähden tekemään jotain kivaa.

 

Kaisalle:

Joo se vajaa euro jäi maksamatta laskusta, kun ihan ulkomuistista tempasin summan, tulostin ei ollut pitkää laskua kokonaan antanut, just se summa puuttui. Midakseen on nyt isketty 200-300e nuihin kenkä asioihin, että toivottavasti kaveri nyt juoksee. Ja se toinen lasku-luulen, että olen maksanut 2 kertaa saman laskun ja se yksi on jäänyt kokonaan maksamatta. On nimittäin kirjanpidossa kaksi kertaa yksi kuittipohja. En millään jaksa nyt rueta näin nättinä päivänä asiaa tarkistamaan, pitäisi mennä pankkipuolelle selaamaan ja ja ja ja....Ei hermo kestä olla sisällä. Sitä paitsi minulla on valumassa vesi heppojen juoma-astiaan, pitää lähteä vetämään letku seuraavaan kippoon.