Tosin lämmintä vettä. Kyllä tuolla voi kuljeksia ilman että paleltuu. Kassun viskasin ulos kevyen loimen kanssa. Tammoja ja varsoja pitää käydä vaikka vähän kävelyttelemässä. (Nyt olisi apukädet tarpeen.... Pikkutallilikkoa jotka likoaisivat vuorotellen joka tamman/varsan kanssa ulkona....)

Kassu oli purkanut karsinan ovea. Tikku löytyi kielestä. Minä voisin kuristaa tuon orhin.... Uloslähtiessä oli taas kevyt hässäkkä. Hyvä ettei yhdellä jalalla pomppinut. Sen verran minua kyrsi, että aukaisin molemmat päätyovet ja harjoiteltiin tallista ulos menoa ja takaisin sisälle kävelyä kunnes kuljettiin kaikilla neljällä jalalla ilman pomppimista ja huutamista. Sehän hirnuu kuin sotaratsu liikeelle lähtiessään.  Ihan turhaa showmeininkiä.

Raveja joita seuraamme:

SUPER HARMI JUOKSEE PITKÄSTÄ AIKAA.  STARTTAA 16.5.

Samana päivänä juoksee Titane Nordique.

Kassulle yritin katsoa sarjoja. Ei oikein löytynyt sopivia. Kuopiossa mailin päräys ja sinne nyt ei ainakaan mennä. Ja ei viitsisi 2-3h suuntaansa ajaa 500e ykkösen takia.Chiquitan varsa sai nimekseen Harminimoon Tinker.

Vielä puuttuisi siltä "letkujalalta"-tammavarsalta nimi. Sille varmaan tulee jotain sellaista missä on silicon sana.... Ja olenkin unohtanut sanoa Tiimiläisille, että C pyöräytti siron orivarsan.... Sille pitää keksiä myös nimi....