Tämä käy nyt moneen asiaan!

Aamulla netti ei taas yhdistynyt. Tieto?-akku puhelimessa tyhjä, oletettavasti ei jaksanut pyörittää nettiä. Otti pattiin.

 

Igor näki aamupvällä kun marhaminnan kanssa tulin hakemaan sitä tarhasta. Hän tiesi-niitä pirkaleen jumppatuokioita taas-lähti pötkimään karkuun. Tammat jumppaa orienorit ei. (Kyllä sitten kuitenkin jumpattiin....)

Irina tarinoita väliin:

Irina seisoi 23 minuuttia (Katsoin kellosta.) käytävällä irti kun valjastelin hitaasti ja vaeltelin hakemassa korvapumpuleita ja kaviokoukkua ja valjaita. Oli kuin suolapatsas. Olisi kai se seisonut pitempäänkin jos olisi siltä pyytänyt, mutta Markku tuli hakemaan neidin lenkille. Ihan jo ravilla humputtivat monta kierrosta. Hienosti meni. Tallin eteen palattuaan sitten vähän kämmähti, hyppäsi pystyyn, mutta mitä nyt yhdestä kerrasta:)  Kivalta tuntuu, kun oppi menee nuin helposti perille... Toivottavasti Irinalla on samanlaisia fiiliksiä:)

Markku kävi juuri selän takana kyselemässä että tiedänkö kellä on HIRMU HYVÄ hevonen.... Minä vastasin, että varmaan Ekulla. Niin kuulemma on. Markku tuli nimittäin Harmidas Tinkerin kanssa juuri äskön lenkiltä. Sunnuntaita siis on hyvä odotella, rinta rottingilla:)