Maalikamerasta piti tarkistaa voittiko Kassu vai nro 8.

http://flash.od.tv-radio.com/fintoto/archive/20120402/20120402_22_105_h.mp4

Ouluun lähti mukana Harmissys Kisses. Pipoa pitää nostaa varsalle, sillä osasi olla autossa nätisti ja siirtyi rekka-autoon luottavaisesti Markun perässä. Oikeasti en olisi uskonut että ei temppuile. Alkoi myös syömään autossa, stressiä ei siis pahemmin ollut. Hieno tamma. Onnea tuleville kisoille toivomme täältä Harminpaikasta ja on muitakin  taustajoukkoja jotka lähettivät terkkuja uuteen kotiin:)


Kassu pursui intoa. Lämmityksen jälkeen kuuluttaja taisi sanoa jotenkin että- Casanova Harmin lämmitys oli iloinen ja reipas-tai jotain sinneppäin.

Oikeasti Kassulla taitaa olla tammat mielessä. Ohitustilanteessa radalla jäi seurustelemaan muiden rinnalle. Markku sai 50ekee sakkoa, kun joutui sitä möyhyyttämään:) Tänä aamuna kippasi kaksi kertaa pystyyn pihalla ja röyhysi ääneellä kuin siitosori. Virtaa on, sitä ei eilen radalla pois kulutettu. Päinvastoin. ja ruoka maistuu. Eiliset yöohrapuurot olis syöty ja kaurat imuroi aamulla. Kaikki on siis niinkuin pitää ensi pe starttia ajatellen.

PS: Ärreissä raveissahan aina sattuu onnettomuus. Meidän lähdön nro 5 pääsi varikolla karkuun -olisikohan liukastunut, ainakin kärryineen päivineen kellahti. Juoksenteli sitten hurjana pitkin varikkoa. Toivottavasti ei sattunut pahasti. Pois joutui jäämään kuitenkin startilta....