Jokunen pvä sitten oli ohjelma koirista. Näin siitä osan, kun iltatallin jälkeen sovalle lössähdin. Oli geenitutkimusta tehty villieläimille ja koirille.

Otettiin 5 pvän ikäisiä susia ja sit vertailukohteiksi koiranpentuja. Testattiin että kasvaako susista kotioloissa kilttejä koiran oloisia eläimiä. Ei kasvanut. Villejä olivat ja ne piti viedä aikusuuden kynnyksellä pois, koska olivat jo ihmiselle vaarallisia.

Sitten tutkivat tarhakettuja. Näyttivät miten ne hyökkäilivät ihmistä kohti kun käveli käytävää pitkin. ( Hirveitä ne kasvatusolot, kettuhäkkejä verkkopohjalla...)  Tutkijat olivat astutelleet kilttejä kantoja sukupolvien ajan kunnes eläimet olivat kesykoiran oloisia. Niitä sai ottaa syliin ja halia ilman että hampaat olisi ollut naamassa kiinni. Sitten tekivät testin jossa vihaisen ketun jälkeläisen laitettiin kiltin emon hoidettaviksi. Halusivat testata tuleeko pennuista kilttejä emon avulla. Ei tullut.

Eli sitä olet mitä perimässäsi saat.....

Joskus oli ohjelma adoptiolapsista. Lapset sijoitettiin todella hyviin perheisiin, olisivat antaneet vaikka kuun taivaalta niille lapsille. Lapsilla oli mielenterveydestä kärsivät oikeat vanhemmat. Lapset olivat ihan hirveitä. Olisin lukinnut itseni vessaan loppuiäksi jos sellaisten kanssa olisin joutunut painimaan. Saivat kamalia raivareita ihan tyhjästä. Kasvaessaan väkivaltaisia.  Aika pelottavia. Naapurit  inhosivat niitä perheitä ja kukaan ei enää käynyt niillä niitten raivoavien lasten takia. Osalle kait annettiin lääkitystä, että vähän pysyisivät aisoissa ja osa varmaan lääkittiin jo sen takia kun ne puhuivat itsemurhasta.

 

Hirveä myrsky. Onpas kiva lähteä ajamaan hevosia....