Tulevat kakkoset aloittivat treenit. Elli piti oikean esityksen lähtiessään tallinpihasta. Tiputti melkein Markun kyydistä, sillä se hyppeli ja sätki kuin jänis. Elli kuulemma tarvitsee etukengät. Menee mielellään peitsiä. Tänään kengitys. Tehtiin nonstoppina ajot. Minä olin purkamassa ja valjastamassa. Markku ajoi lenkit. Silti oli jo hämärää ennenkuin homma oli ohi. Ajoin vielä Ivanin ja Igorin tiellä. Vähän hiitin tapaisen. Hyvin ne juoksee:)

Ines odottaa tyytymättömänä portilla talliin pääsyä. Varsa kadoksissa, kuulemma. Tissit täynnä maitoa. Sir Harmikin on maidottomalla linjalla:)

Olisi ollut Ineksestä kuva jossa se paukuttaa etusella maata. Komenteli minua, että vie tyttö heti hänet tallille! Tämä on käsky! Mutta kuva ei jostain syystä aukea. Kuvitelkaa mielessänne tilanne:)

C saa kuulemma myös kengät. Ilmeisesti Tinkeriläiset aloittavat myös treenit... Ihan näin välihuomautuksena....

Varsat hengailevat keskenään. Varsin huolettomina, sillä Chiquita täti on vahtimassa pikku veijareita.

Harmin Onnekas tuli moikkaamaan minua.

Hulda huoleton on teinityttönen. Huomatkaa!!! Pienet sarvet ovat alkaneet kasvaa. Eikö olekkin söpöläiset?

Harmin Harashoo lähti lenkille. Luikuri oli sinnikkäästi mukana kaikkien varsojen ajussa. Välillä kävin kysymässä haluaisiko se lämmittelemään tallille, mutta ei se halunnut, kiva oli treenata kuulemma varsoja.