Söin valtaisan jouluaterian mammalassa. Vieläkin maha pömpöttää. Ihan vakavissani ajattelin lähteä tänään hölkkäämään hevosten kanssa lumihankeen. Jos muutama siivu kinkkua ja ne muut makeat herkut hieman saisivat kyytiä. Jestas että oli iso täytekakku. Sitäkin tietysti piti syödä ja vielä santsata perään.

Lahjojakin tuli. Ihan älyttömästi. Mamma oli ylittänyt itsensä!!! :)  Tässä muutama lahjaesimerkki: kirjoja, villapaitoja, villasukat,aloevera käsirasvaa-minullahan on tunnetusti maakunnan rupeloisimmat kädet, uudet täkit, sitten tuli paljon hevostarvikkeita; mm. nimikoitu otsapanta suitsiin-oikein Whalstenilla tehty, karvankiillotusaineita näyttelyitä varten ja vaikka mitä- kun menin kotiin odotti sauna. Saunan jälkeen pukeuduin uusiin pyjamanhousuihin ja possutossuihin.

2172105.jpg

Hyvää Joulua Harminpaikan eläimet!

2172106.jpg

LGT pääsi pienenpieneen tarhaan. Tamma ei saa liikkua siellä ollenkaan. Markku rakenteli uuden väliaidan joka estää tamman pääsemästä isolle puolelle. Vajaa kuukausi olisi kestettävä näillä "säädöillä".

2172108.jpg

Koiratkin saivat lahjuksia. Kaulapannan jossa on vilkkuvalot. Puruluita-Massi kävi salaa sylkemässä rouhetikun pois ja tuli kerjäämään niitä HERKKUJA!!! Muut natustelivat ihan onnessaan rouhetikkunsa.Myös kinkkuhöysteinen ruoka oli hävinnyt kupeista.

2172109.jpg

Kuva puutarhasta

2172110.jpg

Hassua miten samaan aikaan otettu kuva toisesta suunnasta onkin sitten ihan erivärinen. Sama koiran tekemä polku molemmissa kuvissa.

Heihei Riikalle jos ei enää törmätä ennenkuin lähdet takaisin sinne suureen kaupunkiin. Toivottavasti oli mukavaa meidän kanssa viettää joulu :)