Annika lähetti kuvaterveiset Harashoosta. Että se on kaunis! On kuulemma kasvanut joka suuntaan. Ihan syämmessä heläjää aina kun näitä vaaleita kullanmuruja näkee.

Vellu oli lähettänyt terveiset Italiasta. Siellä on kuulemma lama purrut myös hevoshommiin.

Kassuhan on maksettu Suurhollollola ajoon. Suurhollolan Best Baby juoksu on 2.12 Lahdessa. 5pvä Kuopiossa 2v ajo. Kuka näitä kilpailupäiviä oikein suunnittelee? Iso risukimppu ja yleinen jurmuutus sille joka on pistänyt näin lähekkäin kilpailupvät.

Markku eilen otti omista kevyistä kärryistä pyörät pois ja hitsasi kevyestä putkesta jalakset. Niitä on varsojen mukava vetää kun ei ole niin paljon painoa mitä pitäisi mukanaan kiskoa. Tänään lienee ajossa kutakuinkin kaikki hepat. Ja traktorihommia myös, olkien vientiä pihattoon ja heinien siirtoa jne.... 

Ainiin ja vielä kerrottakoon loppuun, että 7pvä meidät on kutsuttu Kiuruvedelle Hingunniemeen allekirjoittamaan siemenenottosopimus Cometista. Nyt pitäisi selvittää Goodbye Charlien kohtalo. Jos Charlien iskä luet tätä, niin mietippäs haluatko Charlienkin samaan soppariin, että Kiuruvedellä kävisi pukille hyppyyttämässä... Ja ilmoittele hinnat tulevalle astutuskaudelle... (Näin se taitaa jäädä meidän pojaksi ensikesäksikin, hehheh...)