Kassu ja Harmiel ilmoitettu Ouluun. Päivällä tietää pääsivätkö startille.

Idalle: Wow, 20 asteen pakkanen kirpaisee jo nenänpäätä. Kiitos muuten kalenterista, siitä tulee taas astutuskalenteri. Hyvä se tolu/villasukkajuttu. Tulee mieleen tamma joka pestiin mäntysuopaliuoksella. Tuoksuu pihalla niin raikkaalle. Hämärässäkin tietää missä se on kun leuhahtaa suovan tuoksu.

J:lle, kiitos tiedoista. Emätammalla kohtalaisen huono purukalusto. Tuleva kuolinsyy on varmaan siihen liittyvät vaivat. Victoria kuulostaa ihan Kassulta. Virtava ja menohaluja vähän liikaakin. Meillä taas jouduttiin vaihtamaan kovat kuolaimet sienikuolaimiin takaisin. Ja tosiaankin ei siedä sekkiä ollenkaan. Silmät muljahtaa päässä ja se voi juosta vaikka seinään. Joten nyt kokeillaan ilman. Sekkejäkin kokeiltiin sen seitsemää sorttia. Kotilenkeillä ok-kun ei ole sekki, no virtaa kyllä on. Pitäisi saada kaahata alusta loppuun. Muuten käsittelyssä oikea enkeli. Suu on Kassulta tutkittu moneen kertaan klinikoilla, ei kuulemma mitään vikaa. Edelleen epäilen, että siellä on pakko olla jotain-ehkä kallon sisällä joku mystinen vaiva? Leuan alla on myhkyrät niinkuin äidilläänkin. (Leukaluussa.)

 

Muistatteko kun kerroin, että kesällä meni meidän paalain rikki. Urakoitsija kävi paalaamassa loput heinät. Ne on Nerkoolla. Markku hakee traktorilla kuormat. Eli aikaa tuhraantuu. Nyt on huomattu, että siellä on paljon homehtuneita suurpaaleja. Mikä työ raahata ne tänne ja sitten tietää, että tunkiokamaa. Nyt jos tätä menoa jatkuu tulee meille kallis kevät. Ostoheinälle joutuu. Ehdotin, että vakuutusyhtiöstä kysyttäisiin onko mahd. saada takaisin rahaa-sehän tuli vak.yhtiön kautta se urakointijuttu. Markku ei innostunut asiasta.