Charming juoksi aikansa ihan ok. Ekkuhan saikin jo illalla raportin. Välillä laukkasi ja otti muut kii. Se kerkee puuhata suht' paljon:)  Oli ilmoitettu 25 ryhmään mutta taisivat ne lipsutella paljon kovempaa. Joten vauhtia siinä lähdössä ainakin oli tammalle.  Kengitysasioita mietiskellään vielä uudelleen. Jalat ok reissun jälkeen ja tänä aamuna. Kaurat kylläkin jäi kuppiin aamuruualla... Että sen verran suivaantui reissusta.

Tirpiäinen- tuskin maltan odottaa radalle pääsyä!!!

 

Sir taas juoksi älyttömän hyvin. Oli ilmoitettu 30 ryhmään. Aukaisivat 24. Rauhoittivat 30 ja viimeiset 500 25. Autoa ei pelännyt ja juoksi tosiaankin kuin vanha tekijä. Vesa kävi kehumassa varsan lähdön jälkeen:)

Tuntui lähdön jälkeen siltä että olisi voittanut 100.000e....  On se vaan aikamoinen aarre tuo hevonen:)

Kuvassa Sir ja Markku. Markku huitoo, että katso! (Yläkuvassa Tirpiäisen lukko on vähän auki, huomaatteko? Markku komentaa minut sitä kiinni laittamaan.)

Näin muutes Airan. Pienempi kuin luulinkaan. Sellainen pikkukissan kokoinen kaveri. Käytiin nääs pikavisiitillä eläinkaupalla. Kaisa kertoi, että pikkulikat käy varastelemassa tavaroita. Nytkin oli kuulemma hyllyistä hävinnyt tavaraa.

 

Janilta oli viesti sähkiksessä, että liian suuri pyyntöhinta Harmielista. Mitäs minä tuohon nyt vastaan? (Oonksmäääää nyt joku välivöyhkä?)

 

Sir menossa takasten kengitykseen.