Sanoo BWT. Rouva on kiimassa ja kyyköttää jalat kierossa Otavan aitauksen lähellä. Otava jos kuka ymmärtää BWT:n tunnelmat, koska hänkin on kiimassa..... Charlie on esittänyt parhaimmat lemmentanssinsa ja sillä silmät kiiluvat jo eri lailla kuin talvella. Voisiko sanoa että olisi jopa vähän häijy ilme aina välillä. Se ori ei nimittäin meikäläisestä tykkää. Ja kun kiimat tulevat se mulkoilee minua toooooodella pahasti. On ihan "Markun hevonen"... Pitää ottaa siitä joskus kuva kun seison sen vieressä. Se irvistää takullaTukittu.

Astutetaan kuulemma tytöt seuraavaan kiimaan.

Ivan pitäisi lähteä raappaamaan puhtaaksi irtokarvoista. Ja kokoamaan ajokamppeet kasaan. Osa vermeistä on vielä märkiä, kun tavarat on käytössä melkein päivittäin. Ei kiva... Ja kärrytkin on ihan kuraiset, pitänee niitäkin vähän käydä pöllyyttämässä.

Onneksi mamma teki taas meille ruokaa:) Jos mikrottaisi lautasellisen pahimpaan nälkään ja sitten vasta kirmaisi pihalle. Pitäkäähän varsalle peukkuja. Toivotaan parasta ja pelätään pahintaKieli ulkona.

PS: Tiimiläisille: Midaksella taas alkaa "luonto" nousta. Aamuisin sipsuttaa ja pureksii minua, ilmottakaa se hyvät immeiset startille, niin en ole kuin jyrsitty koiran purulelu:)