Casanova Harmi jaksaa tykittää:

http://flash.od.tv-radio.com/fintoto/archive/20120406/20120406_18_109_h.mp4

Ihkua jännitti startille lähtö aika kovasti. Lämmityksessä oli kuulemma täysin "hallitsematon" aika ajoin. Ei jarruja. Vaihdettiin vielä ennen starttia kuolaimet kovempiin, että ei ihan riepottelisi Markku parkaa pitkin rataa. Ja riepottelihan se silti. Meinasi juosta päin porttia kun olivat kokoontuneet auton taa. Starttikin meni vituralleen. Juoksi aikansa ja sitten sanoi piih....... Kurkkutuki kuulemma pitää laittaa ja puoltajankuolaimet.

Nyt aamulla sen etujalassa on sanomista. Kylmäys käynnissä. Pitää kohta lähteä ottamaan lumet pois kintusta.

Kassu oli tosi reipas ja fiksu poika suurimman osan ajasta. Ja hyvinhän se tykitti.
Riikka kyseli, että millonkas niitä osinkoja aletaan jakamaan. Laskeskelin tuossa, että esim. Riikalla on vielä 36e velkaa ja sitten oltaisiin voittorahojen jaossa kiinni. Kaikilla on vähän eri summat, kun jokainen on vähän erilailla tallimaksuja hoitanut.

Seuraavaa starttia aletaan suunnittelemaan. En nyt ole ihan varma minne sitä suunnataan..... Mutta ukkeli on kunnossa, ruoka maistuu ja jalat on ok.... Kuka tietää milloin on Suur-Hollola karsinnat????? Sinne pitäisi tähdätä. Mitenkähän sen saisi tietää.....

Ainiin, Markku kertoi, että Harmissys Kissesistä oli tullut uutisia. Käynyt uudessa kodissa lenkillä ja toiminut nätisti. Huippua!