Me ollaan Markun kanssa nähty yhtä aikaa unta, että ollaan raveissa.... Oisko öin ja päivin nämä heppaset mielessä, no eipä:)

Ivanin vermeet olisi melkein putsattu ja laitettu lähtövalmiiksi. Nyt vain odotellaan iltaa, että pääsee startille. Kaiken pitäisi olla kunnossa. Että eikun vastustajien kimppuun.

C ja Midas ilmeisesti bliistrattu-hajusta päätellen. Karsina ja hevonen muuttuu kammon hajuiseksi kun sitä tärkkiä jalkaan iskee. Ceder Oil on aika tehokasta. Auttaa verenkierron lisäämisessä-veri parantaa vaivat.

 

Nöppiksen vanhemmat:

Jeps, nyt ollaan sujut. Hyvä:)

 

Tallissa on rottia. Elintaso hyvä niillä ryökäleillä, kun hevosilla on olkialuset. Niissä on kauroja mukana. Ja tietenkin on sitten hevosten kaurat. Yritimme häätää niitä myrkyllä, mutta niihin ei ole koskettu ollenkaan. (pirullisen juonikkaita eläimiä...) Ne repivät seinistä villat. Pölinä vain käy. Koirat on ruenneet lähtemään aamutallille hippulat vinkuen, kun ne tuijottaa niitten koloa kuola poskella. (On lantalan oven vieressä) Siinä ne viettävät hyvinkin pari tuntia häntiä heilutellen, kun siivoan karsinoita ja ruokin heppasia. Yhtään ei olla tallista saatu kiinni. Mikä neuvoksi? Ehdotin puolileikilläni Markulle, että otetaan sellainen elävältä pyydystävä loukku ja poimitaan ne siihen kuin kypsät marjat. Markku kysyi, että kukas ne sitten tappaa? Minä vastasin, että ei tietenkään kukaan, viedään ne jonnekkin naapurin nurkille, saavat jatkaa eloaan ja oloaan muiden kiusana:) Ei saavuttanut idea suurta suosiota.

Jepsreps... Minä alan tehdä tehtävälistaa tälle päivälle... On aikas paljon hommia ennenkuin voi livistää raveihin.