Chiquita on nyt mummo oripojalle. Että "vink vink" Tiimiläisille:) Juokaahan kahvikupponen emän ja varsan kunniaksi. Saman näköinen kuin LGT ja päässä tähti sekä luppakorvat. Eikös Markku C:lläkin ollut luppakorvat kun se syntyi? Näin minä muistelen. C:llä on kivikovaksi paisuneet tissit. Pitää vahtia, että sieltä varsa saa yleensä jotakin. Vielä se ei ole juonut, pitää mennä kohta sinne uudelleen tarkkailemaan tilannetta. Pakko oli tulla hakemaan vähän einestä masukkaan, kun olen jo pari tuntia tallissa pakertanut. Synnytys oli nopea ja kaikki muuten ihan ok.

Eiliset ravit. Nostan hattua Markulle, että sai orin juoksemaan yleensä eteenpäin. Nimittäin poskihammas joka oli kivasti kellallaan poskea vasten ja ei irronnut millään, niin oli tietenkin kipeä ja sitten kun se irtosi ei se uusi hammaskolo kuolaimia kestä ja varsinkaan ohjastusta. Markku hakikin pehmeät softkuolaimet-eli sellaiset sienikuolaimet eläinkaupalta. En tiedä ajoiko startin niillä vai pistikö tukevamat suuhun... Uudet enkat 17,2. Markku sanoi, että aina kun ohjista otti otteen ori hiljenti. (Hammas)

Minä kun ajelin sillä tiellä tässä viikolla, niin se kiemurteli kuin mato koukussa aina kun ohjiin koski. Ja jos ohjat löysäsi se lähti paahtamaan häntä tötteröllä. Oli välillä äitiä ikävä. Ja hartaasti toivoin, että autoja ei tulisi vastaan, eikä onneksi tullutkaan.

Joops, mie otan pari leipäkakkua ja lähden takaisin hommiin:) Se on morojenttes:):) Jos kirjoituksessa on virheitä tai muuten juttu sekavaa-niin mie olen hiukka väsynyt.... Kyllä sen heti huomaa, että Markku on poissa. Täällä saa ottaa nyt tuplasti enemmän askelia kuin aikaisemmin. Tule pian kotiin toivoo Kirsi ja Nisse.... (Nisse olisi halunnut Markun mukaan, mutta vanhalla koiralla kun on tuo rakko vähän herkkä, niin ei se oikein voi matkustella, koira ikävöi kovasti iskäänsä:)