Nissellä on tänään "patti" leikkaus. Muu ei niin huolestuta, kuin se että koira on aika vanha. Miten se selviää nukutuksesta ... Riikka pyysi kuvaa patista. En vielä ole napannut, katsotaan kerkeänkö ottaa ennenkuin se irtoaa kintusta :)

Ja ettei jännitys tyystin loppuisi; maha jo reagoi piukomalla sisuksiaan- huomenna on se Harmigorin koelähtö. Eilen katselin raveja sohvalla löhöten ja totesin siinä Kemppi tallin setää kuunnellessa, että jummi sentään miten siellä Amerikoissa 2v hevoset vetää tiliä. Meillä vasta mietitään varsoilla osaako ne voltista lähteä oikeaan suuntaan, kun ne jo miljardeja tienaavat. Tasan ei käy onnenlahjat... Ensielämässä taidan toivoa pääseväni huippuhevoseksi jenkkilöihin... Että nuo ravit on paljon hauskempia televisiosta  katsottuna.

Vaihtoehdot:

Olet radan vieressä värjöttelemässä takasuoran kuppeessa. Et näe kuin summittaisen oletuksen siitä kuka voitti. Jos hevonen on mukana, niin värjöttelet sen luona ja kuuntelet särisevistä kaiuttimista-yleensähhän ne on rikki juuri siinä kohti missä olet-kaikki jännittävät hetket mitä myös haluaisit NÄHDÄ!!! Matkustaa tuntitolkulla edestakaisin tallin ja ravipaikan väliä.

Tai vaihtoehtona on löhötä sohvalla. Nähdä kaikki lähikuvina. Saada starttien väliajoilla kuulla tuoreimpia uutisia haastattelujen muodossa. Voi vaikka pikkuisen "urvahtaa" jos siltä tuntuu. Taisin Orgolion-kirjoitetaanko se noin- startin aikaan nukkua 5 sekuntia. Valitsen tuon jälkimmäisen varsinkin jos ei ole omaa hevosta startilla.

Tänään pitäisi ajaa taas liuta hevosia. Sussukin on varmaan taas työn alla.

1820406.jpg

Luikku toivoo että Nisse tulisi pian takaisin leikkauksen jälkeen. On nimittäin ältsin mukava merkata reviiriä kahden uroksen voimin.

1820407.jpg

Midas menossa klinikalle. Jouduimme menemään juoksumatto-osaston puolelle, kun se klinikkapuoli oli rempassa.

1820408.jpg

Midas köytettynä vermeisiin-valmiina röntgenkuviin. Juoksumatto on pakkopilttun vieressä.