Pöllö on käynyt minua taas tuijottelemassa. Yhden kerran melkein naamaan lässähti. En oikein tiedä meinasiko se laskeutua minun päälleni istumaan vai mitä se oikein meinasi... Hetihän sitä alkoi miettimään, että kukas nyt kuolee. (Viimeksi kun se kävi tuijottelemassa minua silmiin kuoli Pirjo.) Enpäs viitsinyt kellekkään kertoa, kun Kaisakin oli siellä koiranäyttelyreissussa, niin mammahan olisi huolesta sykkyrällä ollut koko ajan. Vai lienee se ollut muutenkin, taitaa olla äitien tehtävää se sellainen huolehtiminen turhan takia....

No nyt sitten pikku sielu taivaaseen lennähti.

Aloitettiin vierottamaan Cheyennen varsaa. Cheyenne on erittäin hermoheikko tamma. Otti niin raskaasti asian, että illalla pulautti pienen tammavarsan pihalle. Kyllä harmittaa, Nyt harmittaa vielä enemmän. On kerennyt miettiä asiaa joka kantilta, olisiko voinut tehdä jotain toisella tavalla.... Äskön tuli mieleen, että kummallisen pieni oli se varsa. Joskus tuhat vuotta sitten mammatamma loi 24.12 varsan ja se oli niin iso, että narulla piti vetää pois. Tämä oli sellainen sylivauvan kokoinen. Ettei sillä vain olisi kahta varsaa sisällä? En tiedä... Jokatapauksessa masentaa aika lailla.

Iloisempiin aiheisiin.

Vuosien varrella on tullut hevosten kanssa painittua niin paljon, että on tullut tehtyä keksintöjä. Mikä helpottaisi hevosten käsittelyä ja hoitoa.... Nyt sitten otin yhteyttä henkilöön joka osaa auttaa keksintöjen valmistuksessa käyttötavaroiksi. Lykkäsin Markulle "pallon" ja passitin sen neuvottelemaan asiamiehen kanssa. 14.00 oli aika. Minä jäin kotiin hoitamaan polleja.

Ilta pimeni ja ukkoa ei näy missään. Minä aloin jo huolestua. Koiratkin nyyhkyttivät. ( Markun piti tuoda mukanaan uusi koiranruokasäkki. Ruokailu aika oli ohitettu reippaasti tunnilla. Koirilla alkoi olla jo hätä, että jäävätkö ilman murkinaa...)

Tulihan se sitten aikanaan. Oli kuulemma joutunut selittämään kaikki nippelit ja röörit juurta jaksaen. Saas nähdä pääsettekö näkemään hienon HARMI valikoiman ravivälineitä  vai pysyvätkö ne vain meidän omina "vermeinä".

Tänään olisi ravit. Pitää mennä tutkimaan Hippoksen ja Kuopion sivut onko mitään tiedotteita pakkasen vuoksi.