Markku monen vuoden pähkäilyjen jälkeen eilen kipaisi viedä maataloustoimistoon-vai mikä se nyt oli :) lomitustyöntekijähakemuksen. Me saamme 25 päivää vapaata per nenä joka vuosi. HERRA SIUNAA JA VARJELE!!! Tai vielä se lippu menee jonkun lautakunnan läpi, mutta periaatteessa näin pitänee tapahtuman.  Milloinkas me muutimme Markun kanssa yhteen? Jotain 2000 luvulla... Sieltä asti ollaan posotettu kutaskuinkin yhtä soittoa tehdä töitä. Tehkäs perästä. Miettikääpä omalle kohdalle!!! Riikkakin myisit linssejä seitsemänä päivänä viikossa, no Kaisalle turha sanoa tätä, sehän tekee viiden ihmisen edestä... Entäs mamma, olisiko kiva palvella joka päivä työkkärissä:) Kumma se on, että kun hommaa tekee muista syistä kuin rahasta se on aika hauskaa. Onhan niitä huonojakin hetkiä, mutta sellaista hinkua normivapaille ei ole tosiaankaan ollut. Itse ottaisin lopputilin vieraalla töissä ollessa luultavasti kohtuu nopeasti jos ei olisi vapaita välissä. Järki menisi. Ehkä Riikkaa on ollut ikävä, sen kanssa joskus vuonna yksi ennen ajanlaskua kävimme bilehilettämässä, sai nauraa maha kippurassa. Riikka on niin outo tapaus, jossain koomikkokoulussa kuuluisi olla...JA JUU, ISMOA se oli, se kysymys Riikalle... 10 pointisia sinnepäin.

Voi meidän pikku varsuleita, 5.00 jälkeen pihaton oven takaa kuului koputus, olin vähän myöhässä aamukaurojen kanssa. Pojat oli päättäneet joukolla tulla koputtamaan oveen ja kysymään, että saiskos tulla nyt syömään ne aamukaurat. Harashoo oli kai idean äiti :) On ne niin ihania koko kööri :) :)

Tänään on ilmo päivä Kuopioon, sinne sitä Igoria yritän tunkea harjoittelemaan rutiinilähtöön.

Tässäpä tämän aamuiset mietteet, pitäkee haaska päevä ja naattikkee....

PS: Minä olen ihan innoissani meidän HAR-MIN projektista. Valitettavasti en vielä uskalla kertoa siitä. Onneksi systerit innostuivat mukaan juttuun, Markun kanssa sitä ei ikinä saataisi loppuun asti vietyä.