Tässäpä vaikka aluksi Sussun ja Harmix Tinkerin seikkailut:

Ensin tamma sai uudet kengät roipeleihinsa.

1721323.jpg

1721324.jpg

1721326.jpg

Sitten tamma laitettiin valjaisiin. Huom. Anu ja Ilpo ovat turvallisesti piilossa :)

1721328.jpg

Minä ja Harmix ryntäsimme perään heti kun sain oripojan valjaisiin. Pikkuhiljaa körryyttelin lähemmäs ja lähemmäs kunnes kiersimme vierekkäin rinkiä. Ei Sussu mitään sanonut.

Minä sain noottia, kun unohdin laittaa tammalle korvapumpulit ja kielisidekkin jäi sitten liian löysälle.... VOI MINUA -mikässe Markun lause onkaan aina kun se pitää minua tumpelona.... Prinsessa jolle pitää laittaa kaikki valmiiksi-niinköhän se meni....

1721332.jpg

Harmix sai  uudet fläppimopedit.

1721333.jpg

Hei! Olen vapaa "poikamies", etsin uutta hevoshullua perhettä... Saa laittaa sanaa kiertämään!!!! Nimeni on siis HARMIX TINKER. Olen kiltti ja pomminvarma liikenteessä.

1721340.jpg

Kengityksen päätteeksi kuvaaja päätti kiivetä ensimmäistä kertaa oripojan selkään. Harmix ei välittänyt mitään :) Varsa ottaa yleensä kaikki uudet asiat tosi rauhallisesti.

1721355.jpg

Ja sitten tuli käytävälle vuoltavaksi Osku. Otin Oskusta kuvia sarjatulella, mutta se ei pysynyt sekuntiakaan paikoillaan, joten kaikki kuvat ovat "pilalla". Mahtaa olla Markun selkä jäykkänä, kun veti hevosten kinttuja läpi liukuhihnameiningillä. Taisi eilenkin kengittää yhden hevosen... Meikä liikkuisi tuossa vaiheessa nelinkontin....

Lapstogo Tinker lähtee ensiviikolla Kaustisille raveihin. Tammasarja 3-5v. pitäiskö nyt lähteä nöyrin mielin vai rinta rottingilla, en ole vielä päättänyt :) Pitkä on matka sinnekkin... Toivottavasti tuurit olisivat paremmat kuin viimeksi.

Riikalle: Cammera-ja puhelin meinaavat minulle samaa asiaa-siis kännyllä kuvattuja ovat kaikki...

Harmigor kävi eilen Nerkoolla hiitillä. Kyllä tuntuu varsa niin hyvältä, että oikein hykerryttää. Kohta pitänee ilmoittaa se opetuslähtöön.