Markku innostui alottamaan kävelytyskoneen tekemisen. 2 iltana on sitä pakertanut. Moottorit ja rupelit ja piuhat on yhdistetty. Sekuntikellon kanssa mittaili jotain kierroslukuja. Koneen pitää pyörittää hitaasti, ettei hevoset ole "lingossa". Ihme sälli rakentamaan. Tuossa säästyy noin 10.000e jos saa koneen kasattua. Jännittyneenä jään odottamaan.

Kassu ja Garmiwa lähtevät sunnuntaina ratahiitille. Sinne tulee muitakin heppoja, niin saamme kokoon oikein kunnon treenit. Minä saan onneksi ajaa Garmiwalla:) Kassun kanssa varmaan saataisiin kaikki teilattua kumoon.

Olen aloittanut tallin pesun. Kädet on ihan rohtuneet. Jos nyt edes karsinan per päivä saisi hinkattua. Yllättävän paljon töhnää on kertynyt seiniin.

Lehdestä lukaisin, että Pitkässämäessä on nähty karhu ja sen pentu. (Tämä seutu on Pitkäämäkeä.....) Samassa lehdessä luki, että ennätysmäärä kirvoja on tullut Puolasta. Ilmeisesti meidän tontille kaikki. Jokainen koivu on tönkkönä kirvoista, meinasin tehdä vastan, mutta jäi homma het kättelyssä tekemättä. Myös puidenalus nurmikko vilisee vihreitä öttiksiä. Joo... Tervetuloa toistekkin...

Kaisalle kovasti onnea näyttelyihin. Tuokaa rusetit ja pytyt kotiin. Ja paljon mainetta ja kunniaa. Muistan kun Massia joskus käytettiin näyttelyissä. Villiintyi jo ennen kuin perille päästiin. Kirkui nähdessään muita koiria auton ikkunasta. Väsyi ja näyttelyalueella retkahti makaamaan. Viis veisasi mistään. Näyttelykehässä sama meininki. Vidduettäkiinnostaa..... Raahaamista narussa. Loppupäivästä sai raivarit nähdessään isovillakoiran. Ihan total tappomurinat ja reuhtomiset päälle. Loppujen lopuksi kun koirat tirvottiin autoon se kerkesi tunkea vielä häntänsä oven väliin ja minä mätkäisin oven kiinni. Lisää kirkumista puolin ja toisin.  Joo, ei ole minun heiniä tuo koiranäyttelyttäminen:)