Ilmo päivä Vieremälle. Ivan sinne???? Olisi kyllä pitänyt saada radalla käydä ensin ennenkuin ilmoaa, mutta se ei nyt onnistunut....

Eilen kirjoitin pitkät pätkät juttua ja kone tilttasi. Sinne meni kaikki textit. Kiwa!

Tänään olisi Irina harkat ensimmäisenä ja hirmu lauma tammoja kiimantarkkailussa. Toivottavasti ovat kantavina ja eivät sano muuta kuin pthyi kun näkevät orin.

Auto ja traktori on vihdoinkin kunnossa. Jospa Markku kerkeisi nyt vähän tehdä tällä tontillakin hommia. Saattaa olla hiittipäivä Tinkeriläisillä Kuopiossa. Jos lähdetään-tuomme sen pakastimen. Agrista mitään?

Victoria Dee näyttäisi taas starttaavan. (18.5) Peukaloita pidämme tammalle. Äitinsä varsoo varmaan minä hetkenä hyvänsä. On paikat tipahtaneet alaspäin ja muutenkin on niin poksahtavan näköinen. Se olisi sitten viimeinen varsominen tälle vuodelle, hallelujaa.

Cheyenne ei ole oikein tallissa asuvaa tyyppiä. Oli yön aikana potkinut seinän rikki. Tallissa on elellyt vaikka millaisia mölyapinoita, mutta kukaan ei koskaan ole saanut tehtyä reikää seinään. Tuo tamma kun potkaisee se potkaisee "tappaakseen"... Ihan hupsu tamma. Seinälevykin on sellaista materiaalia, että siitä ei pitäisi päästä läpi potkimalla. Ihan sen takia sinne seinille ne laitettu.

HALUAISIKOHAN KUKAAN LIISATA LIRANU TAMMAA? Saa laittaa sanaa kiertämään. Tamma on astutettu Goodbye Charliella.

1242182715_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

 

Irina humputtaa harkoissa. Ei kai tätä kuvaa ole vielä laitettu? En usko...