Saimme tilattua peltoon luomu kauraa, joten soitimme samalla klinikalle, kun se samassa suunnassa on, että sopisiko kaksi pikkuherraa hammaslääkärikäynnille. Kristiina ystävällisesti survoi meidät muiden väliin:)

Kun menimme sisään klinikalle oli joku hevonen akupunktioneuloja täynnä. Markku pyysi lupaa kuvata selän.

1608918.jpg

AUTS!!!

1608924.jpg

Neulahoidon jälkeen tuli issikka-poni jolla oli limaa keuhkot täynnä. Se joutui tähystykseen ja letkutettiin sieraimen kautta räkää ulos. Kun poni poistui pakkokarsinasta karsina pestiin ja desifioitiin. Sen jälkeen olisi ollut meidän Harmidas Tinkerin vuoro mennä karsinaan. Sillä levisi sieraimet ja silmät pullistuivat päässä. Ilme oli selvä-en varmasti mene nuin haisevaan paikkaan. Poikaan piti törkätä rauhoittavia ja senkin jälkeen pilttuuseen meno oli työn ja tuskan takana.

1608935.jpg

Sinne sitä kuitenkin jouduttiin. Midaksella oli sudenhampaat sekä hampaita piti raspata. Poika pisti vielä tuplarauhoituksenkin jälkeen hanttiin. Kristiina päivitteli, että ompa julli varsa.

1608945.jpg

Suunavaajaa laitetaan paikoilleen.

1608958.jpg

Kristiina raspaa Midaksen hampaita.

1608965.jpg

Harmigor odottaa vieressä ja hokee-ei tunnu missään, ei tunnu missään.....Igor kun on kova jätkä, nääs!!!

1608982.jpg

Igorin hampaiden hoito alkaa. Igor oli niin kova jätkä, ettei sille tarvinnut edes antaa rauhoittavia. Kerroin Kristiinalle, että Igor on Vesan orista, niin Kristiina vastasi, että no sitten hän ymmärtää, Vesalla kun on niin hienoluonteiset hevoset. Ne ei rettelöi turhia.

1608998.jpg

Igor hokee edelleen-ei tunnu missään, ei tunnu missään!!!