Cem testi on otettu. Lääkäri kävi eilen. Mie olin ajamassa Kassua, joten emme törmäilleet muuten kuin käpälää nostamalla. Nyt olisivat sitten molemmat orhit valmiita ottamaan tyttöasiakkaita vastaan. Tai no, Kiuruvedellä pitäisi vielä koehyppy pukille käydä tekemässä, mutta näin niinkun virallisesti ollaan nyt kirjoissa ja kansissa:)

Kassun ajosta pitää sen verran kertoa, että muuten oli oikeinkin rauhallinen ja mukava hölkkälenkki, kunnes paluumatkalla joku setä oli postilaatikolla ja räväytti sanomalehdet ilmaan juuri kun tulin siihen lähelle. Kassu siitä riemastui ja loppumatka mentiinkin hurukyytiä ohjille painaen. Se tuntuu aika mukavalle käteen. Pikkuhiljaa voisi rueta kai miettimään startteja. Tapiola Cup karsinta on ainakin Kuopiossa. Sinne viimeistään sitten.

Minua ilahdutti kovin sähkis jossa kyseltiin Garmonin Katariina varsaa. Olisipa mukava jos Katariina pääsisi tutulle ihmiselle kasvamaan ja siitostammaksi sitten joskus aikanaan. Minä en sitä myykkään muuten jos ei lupaudu sitä siitoskäyttöön ottamaan sitten joskus. On sen verran harvinainen hevonen siinä.

www.iltasanomat.fi/ulkomaat/92-vuotias%20mummo%20tulitti%20puoliautomaatilla/art-1288377815435.html

Siinä loppukevennys:)