Tänään aletaan survoa irtoheinää latoon. Väsyttää jo ennenkuin on alettu edes puuhaamaan....

 

Hirmu Harmi lähti uuteen paikkaan kokeilemaan tykkääkö tytöt siitä. Viikonloppuun mennessä piti tulla vastaus ottavatko. Yrittivät rueta tinkaamaan hinnasta. Sanoimme ehdottoman ein, koska maksu tulisi vielä osamaksuna pitkän ajan sisällä. Mielummin haetaan kotiin. Tänään pitää soitella sinne ja kysellä mitä ovat päättäneet.

Hirmu ja Ekku

Samat kaverit uudestaan.

Charming Tinker jarrut päällä. Sanoi ettei IKINÄ, SIIS EI IIIIIIKINÄ mene tuollaiseen koppiin. Myös takasuojat piti ottaa pois-kuvassa näkyy yksi etualalla- koska eukko alkoi teatraalisesti tepastella kuin hanhi. Olisi vaikeuttanut sillalla kävelyä sellainen tölvästely...

Tule nyt per....

Sitä houkuteltiin, vedettiin, työnnettiin, nostettiin, huudettiin, houkuteltiin. Välillä pidin sivuovia reunoina, koska se hyppäsi aina lavan yli. (Hyppäsi myös päin ovea ja minä siellä takana, vähäx sattui...)

Lopulta Markku hiiltyi ja haki liinan ja laittoi sen hevosen perseen taa ja se yksinkertaisesti vedettiin autoon kuin hissillä. Siinä ei ollut sanansijaa tammavarsalla.

Luupiät kyydissä:)

Cayenne ja Charming takana. Nyt ne kipittävät jo tosi kiltisit kyytiin.

Seuraava hiiitti on Vieremällä. Näytetän niille uusi rata. Sir Harmi on muuten räkätaudissa. Tosi paljon kyrsii, sillä kaikki aikataulut menee sen takia uusiksi ja hiittikaverit sekaisin....

Ekun ja Markun hiittiajoa Nerkoolta.

Just Lucky D ja Sikkelissakkelis. Justus ei ole tullut kertaakaan kiimaan. Onko rouvasta tullut mummo? Yritetään sitä vielä härnäillä Cometilla. Pettymys on kyllä iso jos jää tyhjäksi...

 

Raveissa juoksee:

Tänään Titane Nordique

To Harmix Tinker ja BWT Cover Girl.

 

Kassu uutisia:

Sen kaviossahan on  halkeama. Kuvitelkaa oma käsi rystyset ylöspäin. Ja ajatelkaa että teillä on peukalo irtipoikki. Samaisesta kohti Kassulla on ylhäältä alas asti murtunut kavio. Ja sen takia varmaan juoksut tyssää loppusuoralla. Kengitystä aloitettu. Mietinnässä orsikenkä. Tukisi irtokappaleen liikkumattomaksi. Ehdottelin myös paikka-ainetta, mutta Markun mielestä  sitä ei uskalla tukkia, jottei mätäne koko kavion sisusta. Tuskinpa sitä saisi niin hyvin desifioitua, että kaikki pöpöt sieltä pois saisi. Halkeama on syvä. Ei siis mikään pintanaarmu. Menee ytimiin asti.

Jos kengitetään orteen, niin en usko että se pystyy kilpasuorituksiin sillä kengällä. Mutta taasen se tukisi kavion... Katsellaan... Ja mietitään ja kokeillaan. Nyt on turha kiirehtiä, luulen. Kaipa sillä voisi rueta kohta kuitenkin taas treeniä ajamaan.

Halkeama on talven teluamisista tullut. Sille ei ne hokkikengät oikein sopineet....

Luikuri ja Markku.

Luiki ei ole enää ihan parhaimmassa hapessa. Lopun aikoja eletään melko varmasti.... Allergiat vaivaavat ja sisuskalut gragaa.

 

Äskön sain lukea naamakirjasta että ystäväni erittäin lupaava sh tamma- Hissun Siiri on lentänyt taivaaseen suolenkiertymän takia. Vasta iloittiin hyvää juoksua. Otan osaa suruun. Sanoja ei tahdo löytyä...  Voimia Rihvelille....