Kylläpä oli sattunut paha onnettomuus Harashoolle. Jos Annika antaa laittaa kuvia, niin pistän myöhemmin. Annika ei tiedä mikä jalkaan on osunut, liekkö koira? Mutta haavahan on ihan järjetön. Tuli mahanpohjaan oikeasti paha olo. Huhhuh.... Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu.

Harmielille olisi potentiaalinen ostajaehdokas. Katsotaan kuis menee...

Katariinalta pöllittyjä kuvia:)

Harmivan

Juoru:

Veli-Pekka Toivasesta Vidgrénin tallin uusi valmentaja
16.10.2011 , päivitetty 16.10.2011

Viimeiset parikymmentä vuotta ulkomailla ja pääosin Italiassa vaikuttanut Veli-Pekka Toivanen, 48, on Einari Vidgrén Oy:n Vieremän tallin hevosten uusi vastuuvalmentaja. Toivanen seuraa tehtävässä vuoden toiminutta Juha Blytä, jonka sopimusta ei jatkettu.

Kokeneemmat taiteenharjoittajat muistavat Toivasen muun muassa Laukon legendaarisen D-ikäluokan valmentajana 1980-luvun lopulta. Mies on myös Vidgréneille tuttu menestysvalmentaja vuosikymmenten takaa.

- Meillä on ollut pitkä yhteinen taival. Jo vuonna 1993 tehtiin yhteistyötä Italiassa To the Gaten kanssa ja joitakin vuosia myöhemmin Amity Lb oli "Vellulla", Juha Vidgrén muistelee.

- Tästä kotimaisesta valmennuskuviosta on ollut aina silloin tällöin vuosien varrella puhetta. Nyt se sitten viimein toteutui meidän aloitteestamme, ja Vellu aloittaa meillä marraskuun alusta. Paikallisiakin vaihtoehtoja valmentajaksi kartoitettiin, mutta ihan heti ei tullut toista tuon tason kaveria mieleen.

Toivanen tulee Vieremälle valmentamaan 14:ää hevosta. Joukkoon kuuluu on muun muassa toissa kesän ravikuningas A.T. Eko.

- Näillä näkymin kesään asti katsotaan näiden nykyisten hevosten kanssa, miten homma lähtee menemään. Sitten mietitään, laitetaanko joitakin kenties pois ja hankitaanko uusia tilalle.

- Haluamme vielä satsata raviurheiluun ja suunnitelmissa on, että hankimme myös uusia varsoja taliin. Tässä tehtävässä tietysti myös "Vellun" ammattitaidolla on merkittävä rooli. Kasvatustoimintaa sen sijaan on tarkoitus pienentää niin, että siitostammoja jää talliin vain kolme, Vidgrén kertoo.

Lähde: ravit.iltasanomat.fi

 

Super Harmi Piippolassa sunnuntaina. Kuvaaja Ronja Röpelinen.

Harashoon kuvat: