Koirat saivat tänä aamuna kiinni poikarotan vanhasta olkikasasta. En minä aluksi huomannut edes mitä ne tekevät, mutta yhtä äkkiä alkoi kauhea suhina ja sitten Luikurilla oli nuori urosrotta litistettynä suussaan.

Luikuri nosti karvat pystyyn ja tepasteli hyvin tyytyväisenä öttis suussaan. Kävi pari kertaa minun jalkaan kiehnäämässä-edelleen karvat pystyssä-saalistani ette saa-ilme oli päällä. Eipä hätää, en sitä olisi halunnutkaan:)

Nyt otti Midakselle startti voimille. Ei ole kekkuloinut. Lepäilee ja hengailee, ei pörhistele. Alun kova veto ja keulan tuntumassa juoksu taisi ottaa ukosta mehut pihalle. Harjoitusta vaan lisää. Kävi taas kohtuu kuumana ennen starttia. Minä taluttelin varikkoalueella ja Markku istui kyydissä. Radalla se otti selvästi pultteja. Yrittää saada yliotteen Markusta. Viskoo päätään ja riehuu. Ikinä en suostuisi ajamaan noin isossa porukassa tuollaisella kaverilla, tulisi kolari alle minuutissa:)

Tiedättekö! Aurinko paistaa!

Olen ollut ulkona hommissa jo 2,5h. Kiertelin jakamassa ruuat ja tarkistamassa pollet. Sitten vein uudelle apilapelto lohkolle aitapylväät 6 askeleen välein. Tänään tehdään lisää tammoille laidunta.

On muuten hyvät ne Wahlstenin uudet valjaat. Pehmeää nahkaa, hyvin tehdyt. Aiemmin on tullut ostettua muita merkkejä. Niiden nahkat on monta kuukautta jumalattoman kovia koppuroita. Ja kaikki ei ole ihan välttämättä sitä mitä pitäisi. Taisimme juuri siirtyä merkki varusteiden faneiksi. (Nämä kustansi Irina ja vakuutusyhtiö, tack vain molemmille:)

Irina sanoo, että Markku on pahapaha poika. Ei anna Markulle kiinni tarhasta. Syynä siihen on päivittäinen lääkitseminen. Minä haen Irinan talliin, annan herkkukauroja ja häivyn vähin äänin pois tallista. Näin minä pysyn hyvien tyyppien kirjoissa:):) Markku ruuttaa lääkkeet Irinan suuhun ja Irina kiristelee hampaita, että eeeeeen haaaaluaaaaaa!

Tamma pitää kengittää piakkoin uuteen kenkään. Samalla voi taas aloittaa harkkaamaan. Suu on jo varmaan siinä kunnossa, että sinne voi kuolaimet laittaa.

1245556327_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mammatamma, tuleva eläkeläinen. Pullapolle.