Pelottava lintu tuolla puussa. Se liruttelee omiaan ja sitten kun siellä päin liikkuu, niin se vääntää sellaisen tikkariäänen. Varmaan aikoo tulla antamaan minulle nokkaa....

juxebox.vuodatus.net/blog/2486888//#commentform

Kassokaas miten komiasti varsat liikkuu raviradalla. Hienosti on lapset opetettu. Meidän kakarat osaa vasta repiä kärryjä perässään jos talutetaan.  On mukava seurata idan blogia kun näkee mitä "pennuille" kuuluu.

Synnytyksissä aletaan olla loppusuoralla. Vielä viimeiset ponnistukset ja voidaan rueta nukkumaan yöt kunnolla:) Välillä on vähän huumori kadoksissa, myönnetään. Aamun paras hetki oli kun Garmonin kakara tuli itse kainaloon ja oli tyytyväisenä siinä. Se on ihan erinäköinen lihaksiltaan kuin muut varsat. Jykevämpi. Kinkut on valtavat.

Markku vei lehmät eilen metsälaitumelle. Epäilin,  että lähtevätkö seuraamaan Markkua, kun minä olen se joka karjasee aina TYYTÖÖÖÖÖT. Sen jälkeen tulee eläimiä rytinällä kohti.  (Ruokaa saavat aina kun kiljun tyttöjä.)

Vaan kyllä ne lähti Markun perään. Nätissä elefanttijonossa. Metsänlaidassa oli jo täysi iloittelu päällä. Vetivät pukkeja ja rodeoivat. Kivaa oli kuulemma koko rahan edestä.

Yritän siirtää kuvaa yllätyksestä jonka sain postin kautta:) Katsotaan onnistuuko! Siinä välissä kerron Midaksesta. Pääsi startille. Ensi viikon olikos se 12 pvä Kuopiossa. Rata 8 ja lähtö 3.

Midaksella on rasituskyhmy takasessa. Vaatii varmaan klinikkakäyntiä kohta. Kun ajatellaan kinnertä, vedetään linja jalan sisäsivulle. Siinä on muhkura. Markku epäili, että se pitää polttaa...?...

Voi rähmä, kuva ei siirry. Jätän yllätyksen ensikertaiseen kirjoitukseen ja laitan kuvan sitten näkyville:)