2119721.jpg

Ranttalipoika peruuttaa hevoskopista. Oskun oma äiti on kuvan oikeassa laidassa.

2119722.jpgOsku menossa radalle.

Oskun hiitti meni vähän plörinäksi. Laukkaili pikkuisen liikaa. Eli se opparilähtö taitaakin nyt siirtyä.

2119723.jpg

Run And Rain hiitin jälkeen. Neiti oli kirittämässä Oskua. Oli erireipas tamma! Taisi painaa ihan kunnolla ohjaksille :)

Otavakin kävi spurttaamassa. Rouvalla oli eriäviä mielipiteitä vähän kaikkeen. Hyppäsi mm. pystyyn. Hiitti kyllä meni ihan hyvin. Jospa siinä vähän henki aukesi. Otava temppuroi sen verran reippaasti, että meikäläisellä on nyt kainalossa iso mustelma. Mojahdimme ilmeisesti jossain kohti vastakkain.

Osku lähti hiitin jälkeen omaan kotiin. Otava jäi polkemaan jalkaa ja hirnumaan Oskulle.(Ihan siis oikeasti se jäi ruoputtamaan maata.) Ne ovat nimittäin olleet vieruskaverit tallissa ja nyt kun Otavan tyttökaverikin lähti-Hani, niin Otavalla on ehkä pieni halipula.  Kenetkähän minä nyt keksisin sen kaveriksi?

IIIK! Huomenna käsittääkseni saattaa lähteä Super Harmi. Minä jään ehkä roikkumaan varsan takajalkaan -että älkäääääääääääää viekö sitä....

Tälle päivälle on niin paljon tekemistä, että heti kun ensimmäinen valonpilkahdus taivaanrannassa näkyy, alan valjastelemaan ensimmäistä ajettavaa kärryjen eteen. Se taitaa olla Ivan.

Pakko vielä mainita. Markku toi tuorerehupaalin. Miten ihanalle se tuoksuu. Kuin vastaleikattu nurmikko. Hepat varmasti riemastuvat kun jaan kesänherkkuja niille. Meillä on tapana ollut talvella syöttää tuoretta-ihan että saavat lisävitamiineja ja energiaa. Siitostammat varsinkin saavat lisäpotkua elämäänsä. Se on hevosten Beroccaa.