Midas kävi eilen illalla Nerkoolla vähän harkkaamassa, kevyesti. Ukot tulivat tyytyväisen näköisenä pois, joten lienee kaikki kohdillaan. Midas pääsi myös Vieremän juhanusraveihin. Ne olisi sitten seuraavan viikon perjantaina. Jotenkin näyttäisi, että autolähtö perjantaina olisi helpompi nakki kuin tämä sunnuntain 3v lähtö. Perusteluna nyt vaikka.... Jos heppa ei ole 5- 6v mennessä saanut kunnolla tonnia kokoon ja 20 aika on jo maksimivauhti, niin tuskin se nytkään kovemmin pinkoo... Nuo 3v taas voi olla ihan hyviäkin... No katsellaan kuis meidän käy:)

Minä olen käyttänyt vähän aikaa kuulosuojaimia, kun niitän ruohoa pärryytyskoneella. Periaatteessahan niiden pitäisi suojata kuuloa. Niissä on radio. Kuullakseen musaa on väännettävä nappula kaakkoon, että jytä tuntuu luissa ja ytimissä. Lopputuloksena taitaa olla järsee möly korvissa usean tunnin ajan päivässä. Savu nousee silmäkuopista kun hommat lopettaa. Hyvästi kuulo.

Pärryytyskone painaa jonkin verran. Minulla on selkä, olkapäät ja oikea olkapään nivel ihan tönkkösuolattuna. Olkapään nivel on sen verran herkkä, että olisi oikeastaan melkein lääkärille näytettävä. Siellä on varmaan ihan oikea vika. Hyvinä puolina sanottakoon, että ei tarvitse punttaria kun 2h aamulla ja 2h illalla rytistää tuoretta orien eteen. Kilpahevosille tulee palveltua ruokaa naaman eteen ihan varmuuden vuoksi. Jos söisivät enemmän kun on valmis kasa nenän edessä. Syöhän ne pellostakin tietenkin... Yritämme pitää ne hyvässä lihassa.

Juup, nyt pitää lähteä vetämään vesiletkua tammojen tarhan juottoaltaaseen! Törmäillään:)