Alla olevat kuvat ovat Tirpasta ja Harmielistä. Ajeltiin kevyt hiitti maantiellä. Alussa jotain 40 vauhteja ja sitten 22-25 väliin. Keli oli mitä mainioin. Tirppa juoksee edellä ja minä simitän Harmielin kanssa perässä. Välillä harkattiin ohituksia.


Tirppa-takana-
on niin hirveässä kiimassa, että se ei oikein ole tässä elämässä. Seisoo silmät kierossa häntä tötteröllä yrittäen kiinnittää huomiota-edes joku-huomatkaa.... Minä olen niin ihana tamma ja tahdon varsoja.... Urahaaveet lennähti tuuleen kertaheitolla tamman aivoista:) No onneksi tämä on vain väliaikaista hörhöilyä.Filioppus Harmista saatiin kuulumisia:

Fili on ollut tosi fiksuna ja kaikki tykkää Filistä.

Huippua! Tämä on mannaa kasvattajan korville:)Tiistaina tilataan Kiuruveden klinikalle aika Habanero Harmille, kuvataan jalat + raspataan purukalusto. Kassu voisi mennä myös koneraspaukseen.Nyt ei oikein ole sopivaa starttia Kassulle vasta kuin 20  pvä Kuopiossa. En hoksannut, että lounareiden ilmo meni jo.Katsokaa miten lumiset tiet meillä vielä on. Hyvä ajella.Pikkuisen vaikea kuvata ja pidellä ohjaksia. Kamera palautui kuitenkin kotiin ehjänä:)Tirpalle kokeiltiin putseja taakse. Markku yrittää balansseerata sitä vielä eri sydeemein että olisi varmaravisempi. Lautaspomput käsittääkseni hävinneet.Palauttelua.... Harmieliltä tippui etukenkä loppumetreillä. Olin ihan suivaantunut hetken, että mitä se puoltaa oikealle yhtä-äkkiä. Että rupesiko se kettuilemaan. Vaan siltähän lähti mopo ja sen töppönen luisti aina hieman oikealla jalalla astuttaessa. Autolla käytiin hakemassa kenkä pois keskeltä tietä. Onneksi löytyi, sillä sellaista alumiinipopoa ei olisi hyllystä löytynyt.