Mie edelleen olen sitä mieltä vahvasti, että Riikan kanssa oltiin siellä tatamilla..... No kirjakaupan setä ainakin oli siellä kun se viskoi kuperkeikkoja niin terhakkaasti...:) Älkää siis menkö ryöstämään kirjakauppaa vorot, sieltä tulee hallittu potku palleaan!

Foxtrot ja Gomia olivat yön ilman äippyleitä. Jalkoja oli mahan alus täynnä, kun menivät takaisin tarhaan mammojen luo. Ensin sytyttelin kaikki valot päälle joka paikkaan, että eivät ryntäile pitkin seiniä:) Arvasin, että kiire tulee sinne mentäessä:)

Midakselta irtosi kumppari eilen. Markku liimaili sen takaisin. Kohta  taitaa olla liimat ja puikot käytetty.... Ei millään raskisi ostaa uusia, ovat niin kalliita.

Tänään on ilmo Nerkoon raveihin. C ja Ivan ilmoitetaan sinne. C on taas treenannut tosi hyvän näköisesti. Revitäänpä siitä huumoria. Yritin ehdottaa Markulle, että tukitaan sen korvat paremmin raveihin. Se on kuin yö ja päivä kun ratsastelee ilman tukittuja korvia. Ilman pomppii kuin kenguru jokaisen puun lehden heilahdukseen. Muistelisin, että silloin alkuaikoinahan sillä oli punaiset huput ja ne kumit ja tulpat raveissa. Että jos se tressaa niin paljon ääniä. Markku vain murahti. Ihan hyvin voisin olla oikeassa  tässä asiassa...

Tänään lienee omenan poiminta päivä. Menee heppasille. Tulen siis jossain vaiheessa pyörähtämään mammalassa.