Heti aluksi sattui onnettomuus niinkuin ärreissä raveissa pittääkin. Kuulutus tuli kaiuttimista-hevonen irti, hevonen irti. Ei se oikeasti ihan irti ollut, sillä mies roikkui jaloistaan kärryjen perässä. Jalat oli kärryillä ja pää maassa. Hepo laukkaili pitkin varikkoa törmäillen vaikka mihin, mm. toisiin heppasiin. Hengissä taisivat säilyä ja minun mielestä hopla oli 3 kisoissa.

Toinen kolari sattui kun suomenheppa lähdössä voittaja meni loimitukseen ja joku toinen torvelo suokki kuski pamautti loimitettua heppaa päin. Loimitetun hepan kuski tippui kärryiltä, mutta sai pideltyä ohjaksista kiinni raahauduttuaan hetkisen perästä. Minä koin kauhunhetkiä, sillä Midas ja Markku olivat melkein joutua samaan rytinään, koska ne olivat tulossa kovaa vauhtia kilpailusuunnassa heppoja kohti. Midaksessahan on aika heikot jarrut:)

Midas jäi omassa lähdössään pussiin muiden sekaan. Ei päässyt ulos sieltä ja kun ne muut ei "vetäneet"-mihinkäs sieltä spurttaa. Korvat kiinni maalissa ja hevonen elämänsä vedossa. Kuulemma piti pidellä tiukasti ohjaksista, ettei olisi juossut edellä juoksevan päälle. Voimia siis oli. No... Viimeiset rahat tuli...

Kävi kuumana ennen lähtöä ja lähdön jälkeen. Juoksuhaluja löytyy. Markussa ja Midaksessa on paljon samaa. Sellaisia kuumakalleja molemmat:)

Tänään on ilmo nuortensarjaan. Eli rajattu vain 3v hevosille. Kajaanissa. 2400e ykköspalkinto. Toivottavasti mahtuu sinne mukaan.