Charlie lähti sinne pukkihyppyyn, mie mukana huvin vuoksi. Charlie esitti pitkän kaavan mukaan kaikki orien temput päästyään maatalousopp.pihalle. Hyppeli pystyyn ja juoksi Markkua ympäri. Markku taluttaa sitä aina päitsistä, mie lentäisin perässä kuin leija jos joutuisin taluttamaan.

Sitten Charlie menee hyppyhuoneeseen. Pukittelee ja rehvastelee. Markku oli ed.iltana kengittänyt hokkikengät taakse että se pysyy pystyssä. Sillä on vähän ongelmia aina laskeutumisen kanssa. Jättishown jälkeen ori hyppää ja saadaan siemenet talteen.

Labratytöt sanovat että siemen ei elä. Taaskaan, Ensimmäisellä kerrallahan se oli kuollutta myös. Odotellaan eläinlääkäriä ja se sanoo että siellä vaappuu muutama elävä ja ei sitä lastia kannata lähettää. Markku soittaa siemenen tilaajalle ja tammanomistaja päättää tietenkin vaihtaa oria.  Että sepä siitä sitten.-----------------------------------

Kotimatkalla haetaan rengasliikkeestä traktorinrengas. Myyjä suunnittelee siinä huulipyöreänä miten rengas kipataan auton lavalle. Lähtee hakemaan jotain lankkua avuksi. Mie en jaksa odotella vaan hyppään autosta ja näytän Markulle merkkiä että nyt nostetaan se lavalle. HIIHOP ja kampeamme sen kaksistaan sinne. Myyjä tulee jonkun lankun kanssa jolla se oli kuvitellut vänkäävänsä sitä. Ei siinä tarvittu kuin pikkuisen ämmäenergiaa,hehhe. Joskus tuntuu, että miehet tarvitsevat välineitä ja vipstaakkeleita ja suunnittelua. Akat ei osaa eikä jaksa sellaisia. Hommat on jo tehty siinä vaiheessa kun miehet vielä miettivät mitäs jättikoneita tähän nyt tarvitaankaan.... ( Meikäläinen on tätä omat kädet, talikko ja kottikärry tyyppiä....)

Sitten meni traktorista joku letku ja sieltä suihkusi mönjät pihalle. Juuri kun olisi saanut pintaa radalle. Kökkö.

Ihan kökkö päivä.

Kökkö.

Kökkö.

Kuulin siskostani Kaisasta uutisia. On jossain takahikiällä Moldovassa koiranäyttelyssä. Kaikenlaisia matkanjärjestäjiä sitä on. Eikö pelota lähteä tollaisille retkille? Tulkaa elävänä kotiin koirien KANSSA.

 

Super Harmi on ollut koelähdössä. Suurinosa juosseista hylättyjä ja laukanneet. Niin myös Superi.

Harmigor juoksi 17,7 eilen. pikkusien lisää terävyyttä niin alkaa napsia rahaa. Parantanut tosi paljon uudessa paikassa sydeemejään.