Markku on purkanut Valmetin atomeiksi. Mitenhän se osaa laittaa kaikki nippelit ja nappelit takaisin?Minähän en ymmärrä näistä mitään, mutta huhu kertoo, että vaihdelaatikko on nyt irti ja alkuviikosta tulee joku huoltomies katsomaan Karin traktoria ja samalla tsiikaa kai meidänkin.Joku traktorin sisältä löytynyt tanko???

Tämä lienee se vaihdelaatikko??

Ja tässä on yksi karkulainen............................. Hulda huoleton on tasaisin välein hyppinyt verkkoaidan yli. Tässä neito on käynyt hakemassa siitosori Charlien päitset naulasta ja ripustanut ne sarveensa.Hulda on opettenut myös perheen pienimmälle karkaamisen salat. Iitu kipittää kiireen vilkkaa lauman  luo kun hoksaa, että olemme huomanneet sen tempauksen....Hulda heittää päitset sarvistaan ja ryntää takaisin aitaukseen.Minulla ei ole risua kädessä vaikka kuvassa siltä vähän näyttääkin. Siitä ei olisi mitään hyötyä, lehmät juoksevat niin lujaa.
!

IIIIK! Karkuuuun, hullu akka ajaa takaa! Verkkoaita on jo ihan murjotun näköinen kun nämä kaksi sankaria leikkii esteratsuja.

Myös Kassu sai kuningasajatuksen aamupvällä. Oli päättänyt hypätä aidan yli pikkupoikien puolelle. Mutta kun se on ravihevonen oli hyppy jäänyt vähän vailinaiseksi ja laskeutuminen oli osunut suoraan aitalankojen päälle. Siitä minä sen sitten löysin mietiskelemästä..... Että eteen ei pääse, eikä taaksekkaan. Roikkui kuin pyykki narulla.
Kyllä välillä varapärepussi on tarpeen........... Se keksii koko ajan jotain pientä jekkua.