Markku sanoi ennen hiitille lähtöä. Kiteytti hyvin minun hiljaiset aatokseni omassa päässäni.

Ja eipä kaukana ollut, että Markun aivoja olisi voinut imeä pillillä hiekasta, sillä juuri ennen ensimmäisen juoksun loppua Rontti katkaisi sekin ja sai pään alas ja paukautti sellaisen latingin kohti kärryillä istuvaa Markkua, että oksat pois. Erittäin vaarallisen näköistä. Koko juoksun ajan se kävi ylikierroksilla ja riehui sen minkä kerkesi. Eikä se mennyt myöskään katoksille. Katkaisi talutusnarun. Ihan siiiiis sekoantero iski siihen tammaan.

Tirpiäistä taas ei voi muuta kuin kehua. Kilpakärryistä ajelin sitä. Sen ensimmäinen kerta. Teki tasan sen mitä pyysin. Ihan joka askeleen teki niin kuin toivoin. Puhtaalla ravilla koko minun ajon ajan. Kertaakaan ei kiukutellut ja autoonkin meni mennen tullen ihan heittämällä. Hieno tamma. 35 oli parhaimmillaan juoksu ja 37 läpi. Markku ajoi sen toisen hiitin sillä ihan yksinään. Rontti odotti katoksen nurkalla-katokseenhan se ei mennyt. Ei ole minun muistin mukaan 10 vuoteen ollut hevosta jolle oltaisiin annettu periksi. (Meidän yhteiselon aika..) Nyt tuli sellainen varsa vastaan, että pitää jo vähän miettiä mitä sen kanssa tekee. Ihan siis oikeasti pitää miettiä, että tuleeko siitä mustinmurkinaa or what...............

Huomenna tulee ultraaja ja varsat saa flunssapiikit. Muutama pvä pidetään treenivapaata ja ehkä tiistaina Tirpiäinen ja Sir Harmi lähtevät Kuopioon katsomaan mainoksia radan varrelta. Se saattaakin olla jo jännää:) Yritetään kerätä porukkaa mukaan, jotta varsat saisivat kokemusta muitten hevosten seurassa juoksemisesta.

Ainiin, aisakin katkesi kärryistä. Hitto mikä päivä:)

Sir Harmin katsoja ei tulekkaan, on löytänyt jonkun valmiin ravurin. Joten tämä meidän aarre on vielä vapailla markkinoilla.

Nyt minä lähden saunaan lisäämään puita. On nimittäin aika kakkanen olo.

PS:Jihuu, olemme vielä hengissä!!!!! :):):):):)

PPS: Hieno hevoskortti tuli, oltiin juuri lähdössä radalle ja oli vähän kireä fiilis kun mietin miten se reissu menee ja siinä ennen lähtöä nappasin postit laatikosta ja katsoin korttia, pääsi hörönauru... Otan kuvan siitä kortista kunhan kerkiän ja näytän muillekkin.